Οι Μπακς πέρασαν με περίπατο από την Οκλαχόμα: Ο Αντετοκούνμπο, 4/4 τρίποντα [highlights]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εφορμά στο καλάθι της Οκλαχόμα Image via Glomex




Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σταματάει στους 39 πόντους έχοντας 4/4 τρίποντα, οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν… φύλλο και φτερό τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, κερδίζοντας εκτός έδρας με 142-115.

Και σουτέρ; Και σουτέρ ο Γιάννης! Ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ ήταν για ένα ακόμη ματς κυριαρχικός, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς στην 5η σερί τους νίκη στο πρωτάθλημα πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο την κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας. Πώς; Ευστοχώντας έξω από τη γραμμή των 7.25 μέτρων!

Αν μη τι άλλο δεν μας έχει συνηθίσει ο Αντετοκούνμπο σε κάτι ανάλογο, αλλά στην αναμέτρηση με την Οκλαχόμα βρήκε τέσσερις φορές τον στόχο σε ισάριθμες προσπάθειες για τρίποντο! Συνολικά τελείωσε το παιχνίδι με 39 πόντους έχοντας 9/15 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 9/13 βολές, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και ένα λάθος σε μόλις 28 λεπτά συμμετοχής. Στο παιχνίδι αγωνίστηκε και ο Θανάσης ο οποίος είχε 2 πόντους με 1/2 δίποντα και 1 ριμπάουντ σε 4 λεπτά.




Το επιβλητικό 142-115 αποτυπώνει στο έπακρο και την απόλυτη κυριαρχία των Μπακς στο «Paycom Center» της Οκλαχόμα, η οποία κορυφώθηκε στην τελευταία περίοδο. Σπουδαίο «double double» είχε ο Μπόμπι Πόρτις με 18 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Κρις Μίντλετον ακολούθησε τον Γιάννη στο σκοράρισμα έχοντας 25 πόντους με 4/7 τρίποντα και 9 ασίστ. Ο Σερζ Ιμπάκα ήρθε από τον πάγκο και πρόσφερε άλλους 14 πόντους και 7 ριμπάουντ.




Πολύ καλή ήταν η παρουσία του Αλεξέι Ποκουσέφσκι για λογαριασμό της Θάντερ στα 28 λεπτά που αγωνίστηκε, καθώς μέτρησε 13 πόντους με 2/4 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 3/4 βολές, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Βέβαια πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Οκλαχόμα ήταν ο Σάι Τζίλτζιους Αλεξάντερ, ο οποίος «άγγιξε» και το «triple double» με 33 πόντους (3/3τρ.) 14 ασίστ και 8 ριμπάουντ.

Πηγή Gazzetta.gr / Γιώργος Κούβαρης

Οριστική αποβολή της Ρωσίας από τα playoff του Μουντιάλ: Aντιδρά η Σουηδία στην απευθείας πρόκριση της Πολωνίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: