Φονικό στην Ανδραβίδα: Αναζητείται 57χρονος Έλληνας που είχε οικονομικές διαφορές με το ζευγάρι

File Photo Το ζευγάρι φαίνεται εδώ και λίγους μήνες εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετώπιζε να μην του πλήρωνε μέρος των οικονομικών τους συμφωνιών via patrisnews.gr




Στην αξιοποίηση των νέων στοιχείων που έχουν βρεθεί στους χώρους του σπιτιού της Ανδραβίδας, όπου εντοπίστηκαν νεκροί χθες το βράδυ ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά τους, προχωρούν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Αναζητείται ένα άτομο ηλικίας περίπου 57ετών κάτοικο του χωριού, με τον οποίο το νεαρό ζευγάρι φαίνεται να είχε οικονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα,  αστυνομικοί βρίσκονται  ήδη στο σπίτι του 57χρονου Έλληνα, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει δυο μεγάλα παιδιά. Το σπίτι του μάλιστα βρίσκεται μόλις δυο στενά παρακάτω από το σημείο της φρικτής δολοφονίας

Ο συγκεκριμένος άνδρας αναζητείται από χθες το βράδυ όχι μόνο από τους αστυνομικούς, αλλά και από την οικογένεια του, που μέχρις ώρας δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει.

Στο χωριό όλοι τον περιγράφουν ως έναν σκληρό χαρακτήρα, που είχε κατά καιρούς διαφορές με πολλούς και για διαφορετικούς λόγους.

Το ζευγάρι φαίνεται εδώ και λίγους μήνες εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετώπιζε να μην του πλήρωνε μέρος των οικονομικών τους συμφωνιών με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να αφαιρέσει την ζωή τόσο των γονιών όσο και των δυο παιδιών τους ηλικίας 3 και 2 ετών.

Ως φήμη που μένει να επιβεβαιωθεί λέγεται πως μετά την αποτρόπαια πράξη του ίσως κι εκείνος να έδωσε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα πτώματα του 32χρονου και της 37χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας τριών ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο δάπεδο της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ. Όσον αφορά το άλλο παιδί, ηλικίας δύο ετών, βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι από τον 12χρονο αδελφό του. Ακόμη, μέσα στο σπίτι έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.

 Σε εξέλιξη η ιατροδικαστική διερεύνηση και η έρευνα της αστυνομίας

Ολοκληρώθηκε η αυτοψία από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα στο σπίτι της Ανδραβίδας, όπου βρέθηκαν νεκροί χθες το βράδυ ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά, ηλικίας δύο και τριών ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, που ξεκίνησε με τη συλλογή στοιχείων από το σπίτι και την αποθήκη, αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο το πρωί, όταν θα έχουν γίνει οι νεκροτομές και στις τέσσερις σορούς, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Από την πλευρά της, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση και ήδη εξετάζονται τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι και την παρακείμενη αποθήκη, όπως και μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.

Επίσης, οι αστυνομικοί προσπαθούν να αξιοποιήσουν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Mε πληροφορίες από patrisnews.gr

Ειδεχθές έγκλημα στην Ανδραβίδα: Πυροβόλησαν πατέρα και μητέρα, έπνιξαν τα δύο παιδιά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: