Αιχμάλωτοι Ρώσοι πιλότοι δηλώνουν μετανιωμένοι: “Ακολουθήσαμε εγκληματικές εντολές” [video]

File Photo Πρόκειται, για τον αντισυνταγματάρχη Μαξίμ Κρίστοπ, τον ταγματάρχη Αλεξέι Γκολοβένσκι και τον Αλεξέι Ιγκοροβιτς, τα αεροσκάφη των οποίων καταρρίφθηκαν από ουκρανικά συστήματα αεράμυνας. Screenshot via ERT video




Μετανιωμένοι εμφανίστηκαν τρεις Ρώσοι πιλότοι που πιάστηκαν αιχμάλωτοι στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε παρουσία δεκάδων δημοσιογράφων από ολόκληρο τον κόσμο, την Παρασκευή στα γραφεία του Ιntrefax, στο Κίεβο.

Πρόκειται, για τον αντισυνταγματάρχη Μαξίμ Κρίστοπ, τον ταγματάρχη Αλεξέι Γκολοβένσκι και τον Αλεξέι Ιγκοροβιτς, τα αεροσκάφη των οποίων καταρρίφθηκαν από ουκρανικά συστήματα αεράμυνας.

Οι τρεις αιχμάλωτοι αιτήθηκαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ να παραχωρήσουν τη συνέντευξη Τύπου και ζήτησαν συγγνώμη για τον πόνο που προκάλεσαν στον ουκρανικό λαό, στους γονείς των νεκρών στρατιωτών και στους αμάχους.

Υποστήριξαν ότι λυπούνται γιατί ακολούθησαν εγκληματικές εντολές και  πως η ηγεσία τους τους είχε διαβεβαιώσει ότι η Ουκρανία ήταν αδύναμη στην αεράμυνα και πως όλα τα αντιαεροπορικά τους συστήματα ήταν παλιά και δεν λειτουργούσαν.




Με πληροφορίες από Ert

Απειλές Πούτιν κατά Ε.Ε.: «Μπούμερανγκ» οι κυρώσεις, θα πληρώνετε τα τριπλάσια για πετρέλαιο, αέριο, ρεύμα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: