Διασωληνωμένος με κορωναϊό ο κατάδικος αρχιχρυσαυγίτης Νίκος Μιχαλολιάκος

Ο Ναζί της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, χαιρετά ναζιστικά ακόμη και μέσα στο δικαστήριο, την ώρα που δικάζεται. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας μέσω ΚΥΠΕ




Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται διασωληνωμένος από χθες το βράδυ ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχοντας εμφανίσει βαριά λοίμωξη covid.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κρατούμενος αρχηγός της “Χρυσής Αυγής” δεν είναι εμβολιασμένος, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτο στις επιπτώσεις της μόλυνσης από τον κορωναϊό, ενώ επιβαρυντικά λειτουργούν στην κατάσταση του η παχυσαρκία, ο σακχαρώδης διαβήτης από τον οποίο πάσχει και το ότι είναι καπνιστής.

Ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού είχε εμφανίσει τη λοίμωξη προ μιας εβδομάδας και είχε ήπια νόσηση. Ωστόσο, η κατάσταση του επιδεινώθηκε την περασμένη Τρίτη και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας και στη συνέχεια σε εκείνο της Λάρισας.

Παρέμεινε σε νοσηλεία σε απλή κλίνη έως χθες οπότε κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι στις 8 Μαρτίου, το LamiaReport μετέδιδε ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μεγάλη μετάδοση του ιού εντός των Φυλακών Δομοκού, όπου κρατείτο ο 64χρονος αρχηγός της ΧΑ.

Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων Μαργαρίτας Θεοδωράκη κατά Νίκου Κουρή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: