Ανθρωποκυνηγητό για το μακελάρη της Ανδραβίδας: Τους σκότωσε για τα ενοίκια; [βίντεο]

File photo:Περιπολικά και άνδρες της αστυνομίας έξω από το σπίτι στην Ανδραβίδα όπου βρέθηκαν νεκροί μητέρα, πατέρας και τα δύο παιδιά τους. Photo via ilialive.gr




Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα. Το πρωτοφανές έγκλημα που συγκλονίζει όλη την Ελλάδα σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης .

Η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής επιβεβαίωσε πως ο δράστης πυροβόλησε τους δύο γονείς, ενώ τα δύο παιδιά είχαν στραγγαλιστεί.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο».

Όσον αφορά τα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κ. Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών».

Σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».

Βασικός ύποπτος εξακολουθεί να παραμένει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμενε η οικογένεια. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές ο 62χρονος  είχε οικονομικές διαφορές με τους δύο γονείς καθώς του οφείλονταν ενοίκια και σκόπευε να κάνει τους διώξει τις προσεχείς ημέρες όταν έληγε και το συμβόλαιο μίσθωσης.

Ενα ακόμη στοιχείο που έχει βάλει τον ιδιοκτήτη στο στόχαστρο των αρχών είναι ότι κάμερες έχουν καταγράψει τις κινήσεις του κοντά στο σπίτι που διέμενε η οικογένεια.

Σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι του οι αστυνομικές αρχές φέρεται να έχουν βρεθεί όπλα , τα οποία έχουν σταλεί για βαλιστική εξέταση.

Στην Ασφάλεια κλήθηκαν για καταθέσεις, η μητέρα του ιδιοκτήτη, η οποία έμενε στο επάνω όροφο, αλλά και ο βιολογικός πατέρας του 10χρονου αγοριού της οικογένειας, ο οποίος έφθασε χθες στην περιοχή ερχόμενος από την Αθήνα, όπου και κατοικεί, προκειμένου να πάρει το γιο του στην πρωτεύουσα. Για την υπόθεση υπήρξε και παρέμβαση από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Καραμαλάκη ο οποίος επικοινώνησε με τον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Μαρτζάκλη.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του φίλου του 10χρονου ο οποίος ήταν μαζί του όταν αντίκρισε την οικογένειά του δολοφονημένη. Μιλώντας στην εφημερίδα  «Πατρίς» το μικρό αγόρι περιέγραψε με λεπτομέρειες τις τραγικές στιγμές που έζησε μαζί με το φίλο του:

«Είχαμε πάει βόλτα το απόγευμα και κάποια στιγμή πήγαμε μαζί σπίτι του για να πάρει κάτι που ήθελε. Χτύπησε την πόρτα, όμως δεν άνοιξε κανείς. Και μας λέει να περιμένουμε για να μπει από το παράθυρο.

Ξαφνικά μου λέει γρήγορα γρήγορα έλα μέσα κάτι έχει πάθει η μάνα μου. Μπαίνω και εγώ από το παράθυρο, ψάχνουμε το σπίτι και βλέπουμε το μωρό μέσα στην κούνια και νομίζαμε ότι κοιμόταν.

Μετά είδαμε αίματα στο δωμάτιο όπου κοιμούνταν οι γονείς. Όμως δεν αντικρίσαμε τα άλλα μέλη της οικογένειας μέσα στο σπίτι. Μετά βγήκα έξω και ο φίλος μου βγήκε κρατώντας τον αδερφό του, που είχε έντονα κόκκινα σημάδια στο λαιμό και αίμα στο στόμα του…»

Συγκλονιστική είναι και η περιγραφή του ιδιοκτήτη συνεργείου όπου ο 10χρονος πήγε κρατώντας τον νεκρό αδερφό του ζητώντας βοήθεια.

Σε δηλώσεις ο κ. Λευτέρης Μαντζώρος του είπε ότι «το απόγευμα της Τετάρτης, περίπου στις 7, έγινε αυτό το τραγικό περιστατικό.

Ο 10χρονος μας έφερε το αδερφάκι του εδώ στο συνεργείο πεθαμένο. Και φώναζε «βοήθεια βοήθεια κάτι έχει γίνει».

Το παιδί βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Μόλις είδαμε ότι το μωρό ήταν παγωμένο, χτυπημένο και είχε αίμα στο στόμα του, πήραμε τηλέφωνο αμέσως το ΕΚΑΒ για να έρθει.

Ήρθε και η αστυνομία και ακολούθησαν οι υπόλοιπες διαδικασίες.

Εμείς απλά φιλοξενήσαμε το 10χρονο στο μαγαζί για να μην είναι κοντά στον τόπο του φονικού. Όλα τα άλλα τα ανέλαβαν οι άνδρες της Ασφάλειας. Σε εμάς δεν είπε τίποτα».




ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, patrisnews.com

Φονικό στην Ανδραβίδα: Αναζητείται 57χρονος Έλληνας που είχε οικονομικές διαφορές με το ζευγάρι

 

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: