Σε σοκ η Κάρπαθος μετά την αυτοκτονία του πατέρα: Δε χωράνε πια άλλα σκ@τ@ κάτω από το χαλάκι




Η μικρή, κλειστή, ιδιαίτερα τους μήνες του Χειμώνα, κοινωνία της Καρπάθου βρίσκεται σε πραγματικό αναβρασμό μετά την αυτοκτονία πατέρα, λόγω του ανηλεούς bulling που υπέστη για τον γιο του.

Όπως είναι ήδη γνωστό κάποιος ή κάποιοι που αναζητούνται από την αστυνομία διέρρευσαν στην τοπική κοινωνία βίντεο στο οποίο εμφανιζόταν ο γιος του αυτόχειρα σε ερωτικές σκηνές με έναν άλλο άντρα.

Αυτό έγινε αφορμή για ανηλεές bulling σε βάρος του πατέρα οποίος αυτοκτόνησε με την καραμπίνα του καθώς δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει την αθλιότητα των συμπολιτών του.

Ενδεικτική, πάντως, της κατάστασης που διαμορφώνεται είναι μια ανάρτηση στο τοπικό site karpathiakanea.gr με τίτλο «Στη μικρή κοινωνία πονάει να ξεμπροστιάζεις την σαπίλα που επικρατεί»

Δε χωράνε πια άλλα σκ@τ@ κάτω από το χαλάκι, βρείτε άλλη κρυψώνα ή δείτε τον καθρέφτη κατάματα, αν αντέχετε.

Στη θλιβερή αυτή μικρή κοινωνία πονάει να ξεμπροστιάζεις την σαπίλα που επικρατεί, παρά η σαπίλα αυτή καθαυτή.

Σοκαρίστηκε από τον κανιβαλισμό μια κοινωνία που τον συντηρεί και τον αναπαράγει,χρόνια τώρα.

Που τρέφεται από αυτόν και αναθρέφει τα μέλη της σύμφωνα με αυτόν, κι όχι μόνο στιγματίζει με περισσή χαιρεκακία τα θύματα, τα διαπομπεύει και τα στοχοποιεί, Αλλά ακόμα περισσότερο αγκαλιάζει και συγκαλύπτει τους κανίβαλους.

ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

Οι εισπράξεις από την σεζόν, τα δολάρια και το απόθεμα σε χρυσό, δεν αποτελούν κριτήριο αξιολόγησης του πολιτισμικού επιπέδου και της ποιότητας της κουλτούρας, καθώς δεν αλλάζουν την πνευματική σαπιλα, την αλητεία, την έλλειψη αγωγής και παιδείας, που χαρακτηρίζουν γενικά την τοπική κοινωνία σε πολλούς τομείς.

Μια υποκουλτούρα αδηφαγας ανθρωποφαγίας, μικρότητας, βαθιάς υποκρισίας, αρπακτικης ιδιοτέλειας, μεσαιωνισμού και σκοταδισμού.

Θλίψη και οργή και αηδία, όπως πάντα.

#Κάρπαθος

Τα στοιχεία του συντάκτη παραμένουν στα Καρπαθιακα Νέα

Το bulling μίας καθυστερημένης κοινωνίας οδήγησε στην αυτοκτονία έναν πατέρα σε νησί της Δωδεκανήσου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: