Σάλος με ποδοσφαιριστή που κλωτσά γάτα: Εξοργιστικό βίντεο στη δημοσιότητα

File Photo Ο ποδοσφαιριστής της Γουεστχαμ Κουρτ Ζουμά EPA/TIM KEETON




Οργή προκαλεί βίντεο με πρωταγωνιστή τον ποδοσφαιριστή Κουρτ Ζουμά στο οποίο κακοποιεί μια γάτα.

Το βίντεο, που τράβηξε ο αδερφός του, παρουσιάζει τον ποδοσφαιριστή να κλωτσά και να κακομεταχειρίζεται την ίδια του τη γάτα στο σπίτι του στο Λονδίνο. Κι όλα αυτά παρουσία ενός μικρού παιδιού και την ώρα που ο αδερφός του γελά, όπως αναφέρει το ethnos.gr.

Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσω της Sun και ο 27χρονος στόπερ της Γουέστ Χαμ αναμένεται να αντιμετωπίσει ποινικές κυρώσεις, καθώς είναι δεδομένο πως θα του απαγγελθούν κατηγορίες βάσει του αυστηρού νομικού πλαισίου που υπάρχει στην Αγγλία.

 


Μάλιστα, ο ισχύων νόμος προβλέπει ακόμη και φυλάκιση, από 6 μήνες ως και 5 χρόνια. «Θέλω να απολογηθώ για τις πράξεις μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη συμπεριφορά μου, για την οποία μετανιώνω. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη κι από όσους αναστατώθηκαν με το βίντεο και να σας διαβεβαιώσω πως οι δύο γάτες μας είναι υγιείς και σε καλή κατάσταση.

Όλη η οικογένειά μου τις αντιμετωπίζει με αγάπη και φροντίδα και το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν κάτι μεμονωμένο, που δεν θα ξανασυμβεί», είπε ο ποδοσφαιριστής αντιλαμβανόμενος την κατακραυγή.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Πεκίνο 2022: Γιατί οι Κινέζοι μίσησαν την πρωταθλήτριά τους στο πατινάζ – Προβληματική εμφάνιση και αμερικανική παιδεία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: