EUROVISION 2022: Δείτε τα γυρίσματα της Ελληνικής συμμετοχής στη Σύμη

File Photo H 24χρονη Αμάντα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας Screenshot via ert video




Για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ που θα συνοδέψει την Ελληνική συμμετοχή στην φετινή διοργάνωση της EUROVISION βρέθηκε στη η Αμάντα Γεωργιάδη – Tenfjord.

Ο Άγις Μενούτης βρέθηκε στην Σύμη μαζί με το ελληνικό crew για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ που όπως αποκάλυψε θα γίνουν σε τρία διαφορετικά μέρη και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι η 24χρονη Αμάντα  θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας.

Η επιλογή έγινε από επταμελή Επιτροπή Αξιολόγησης της ΕΡΤ, η οποία ως γνωστόν αφού άκουσε τα 40 τραγούδα που κατατέθηκαν στην ΕΡΤ από 26 καλλιτέχνες και δύο γκρουπ, κατέληξε στις πέντε καλύτερες υποψηφιότητες με ερμηνευτές στους Amanda Georgiadi, Good Job Nicky, Joanna Drigo, Ilias Kozas και Lou is.

Με πληροφορίες από ertnews.gr, Μαρία Νικολαΐδου

Τσοχατζόπουλος: Αυτή είναι η πρώτη διαθήκη – Ποιοι αποκληρώθηκαν, τι ποσοστά πήραν οι κληρονόμοι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: