Ακριβές βασιλικές αμαρτίες: Η Ελισάβετ θα πληρώσει 12 εκατ. λίρες για να σώσει τον γιό της Άντριου από το σκάνδαλο Επστάιν

FILE PHOTO: Ο πρίγκιπας Άντριου με την βασίλισσα Ελισάβετ, όταν ακόμη δεν είχε «αποσυρθεί» από το δημόσιο βίο. EPA, NEIL HALL




Θέλοντας και μη η βασίλισσα Ελισάβετ θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη… και θα πληρώσει μέρος του διακανονισμού για τη αγωγή σεξουαλικής κακοποίησης κατά του πρίγκιπα Άντριου.

Η μητέρα του Δούκα του Γιορκ, σύμφωνα με τη Daily Mail,  πρόκειται να βοηθήσει στην πληρωμή του διακανονισμού, ο οποίος συμφωνήθηκε μεταξύ των δικηγόρων του και της Βιρτζίνια Ρόμπερτς χθες Τρίτη.

Ο Άντριου είχε επιχειρήσει να αμφισβητήσει τις κατηγορίες της Ρόμπερτς, η οποία έχει υποστηρίξει ότι εξαναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον Δούκα τρεις φορές όταν ήταν 17 ετών,  υπό τις διαταγές του Τζέφρι Έπσταϊν.

Ωστόσο, πρόσφατα, Η Ρόμπερτς, ωστόσο, πρόσφατα είπε ότι έχει χάσει την πρωτότυπη φωτογραφία με τον πρίγκιπα που αποτελούσε αποδεικτικό στοιχείο.

Αν και ο πρίγκιπας επέμενε στην αθωότητά του όλο το προηγούμενο διάστημα, τελικά   συμφώνησε να πληρώσει για τον εξοδικαστικό διακανονισμό.

Σύμφωνα με την εφημερία  Telegraph, το συνολικό ποσό που θα λάβει το θύμα θα ξεπερνά τα 12 εκατομμύρια λίρες.

Η συμφωνία, ωστόσο, δεν περιέχει επίσημη παραδοχή ευθύνης από τον Άντριου, ή τη συγγνώμη του.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας φέρεται να ομολογεί ότι η δεσποινίς Ρόμπερτς, τώρα 38 ετών, υπήρξε “θύμα κακοποίησης”, είχε δεχτεί «άδικες δημόσιες επιθέσεις» και ότι ποτέ δεν είχε σκοπό να «διαβάλει τον χαρακτήρα της».

Οι όροι της συμφωνίας, πάντως,  παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό.

Με πληροφορίες από Daily Mail, Telegraph

 

Παιχνίδια υψηλής μόδας και κατασκοπείας: Ήταν η Coco Chanel πράκτορας της ναζιστικής «Abwehr»; [video, photo]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: