Πρωτάκουστη απειλή κατά Πρύτανη ΑΠΘ για το τέλος της κατάληψης 34 ετών * Κηδειόχαρτα με την φωτογραφία του [video]

Τα κηδειόχαρτα που κολλήθηκαν στην περιοχή της Καμάρας, στη Θεσσαλονίκη. Φωτογραφία GRTimes




Σε μία αδιανόητα απειλητική, θρασύτατη και αρκούντως μακάβρια κίνηση προχώρησαν άγνωστοι στην περιοχή της Καμάρας χθες Σάββατο, αφισοκολλώντας σε στάσεις λεωφορείων κηδειόχαρτα, τα οποία καταφέρονται κατά του πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκου Παπαϊωάννου, μετά την εκκένωση της κατάληψης «Στέκι στο Βιολογικό» έπειτα από 34 χρόνια, όπως ανέφερε το GRTimes σε ρεπορτάζ.

  • Το περιστατικό αυτό έρχεται λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο Πρύτανης δέχεται απειλές για τη ζωή του, μετά την πρόσφατη λήξη κατάληψης του πανεπιστημιακού χώρου που διήρκησε 34 ολόκληρα χρόνια.

Στις αφίσες αναγράφεται με απειλητική φρασεολογία πως ο πρύτανης του ΑΠΘ και «ρουφιάνος», όπως τον αποκαλούν, «επέλεξε να ανοίξει τον τάφο του», ενώ συμπληρώνουν με τον ίδιο στόμφο ότι «Η σορός θα βρίσκεται κάτω από τα μπάζα της κατάληψης στο Στέκι το Βιολογικό».

Να καταδικάσουν οι πάντες τις απειλές λέει ο Θεοδωρικάκος

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος  προέβη σε καταδικαστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και με συνέντευξή του ζητεί από όλα τα κόμματα να πάρουν θέση.

Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου:

«Κάτω από τα μπάζα της τελειωμένης πλέον ψευτοκατάληψης κάποιων στο ΑΠΘ βρίσκονται η αλαζονεία τους, ο αυταρχισμός τους, η αθλιότητά τους, ο φασισμός τους και η παράνοιά τους. Είμαστε στην πράξη και με αποφασιστικότητα με τον Πρύτανη, με τους φοιτητές, με τους καθηγητές, με τη λογική, με την ελευθερία, με την ασφάλεια και την εφαρμογή των Νόμων στα πανεπιστήμια. #Ασφάλειαπαντού, ασφάλεια για όλους!».

Με πληροφορίες από in.gr/GRTimes

Θεοδωρικάκος: «Όλα τα κόμματα να πάρουν θέση για τις απειλές στον πρύτανη του ΑΠΘ»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: