Νέο επεισόδιο από τον Πολάκη στη Βουλή: Διακόπηκε η συνεδρίαση

File photo Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης ΑΠΕ ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ




Σε διακοπή της συνεδρίασης της ενικής αντιπροσωπείας, αντικείμενο της οποίας είναι νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης, εξαναγκάστηκε απόψε ο προεδρεύων Χαρ. Αθανασίου, εξαιτίας της επιμονής του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π. Πολάκη να μιλάει από του βήματος για θέμα άσχετο προς το νομοθέτημα: ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε συνέχεια σχετικών προειδοποιήσεων του, μιλούσε για την υπόθεση Novartis επιτιθέμενος στον παριστάμενο υπουργό Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη.

Ο κ. Αθανασίου επικαλούμενος σχετικές διατάξεις του Κανονισμού της Βουλής, τόνισε στον ομιλητή ότι είναι εκτός θέματος και πως αν συνέχιζε θα έκλεινε τα μικρόφωνα, στερώντας του το λόγο. Ο κ. Πολάκης δήλωσε ότι ουσιαστικά αδιαφορεί για τις υποδείξεις του προεδρεύοντος και συνέχισε για το θέμα Novartis, με αποτέλεσμα ο κ. Αθανασίου να του ανακοινώσει ότι θα λάβει πειθαρχικά μέτρα σε βάρος του.

Με κλειστά μικρόφωνα, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε την ομιλία του υψώνοντας κατακόρυφα τον τόνο της φωνής του. Κατόπιν αυτού, ο κ. Αθανασίου διέκοψε τη συνεδρίαση και σημείωσε πως πλέον το θέμα θα πρέπει να το χειριστεί -όπως είπε- ο Πρόεδρος της Βουλής.

Με την διακοπή της συνεδρίασης, διεκόπη και η τηλεοπτική μετάδοση από το Κανάλι της Βουλής.

Με πληροφορίες από Kathimerini.gr Γιώργος Σ. Μπουρδάρας
Ελλάδα Αθήνα   

Με 9 μονάδες μπροστά και μετά την «Ελπίδα», αλλά μακρυά από την αυτοδυναμία η ΝΔ: Δημοσκόπηση Pulse

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: