Τρέχει στην Αθήνα για συνάντηση με τον Μητσοτάκη ο Αβέρωφ Νεοφύτου: Αναζητεί απεγνωσμένα υποστήριξη

File photo Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Α) μιλάει με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Κύπρου, Αβέρωφ Νεοφύτου (Δ) κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα, Τετάρτη 01 Ιουλίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ μέσω ΚΥΠΕ




Στην Αθήνα καταφθάνει σήμερα Πέμπτη ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος θα έχει αύριο συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Κυνηγημένος” από τις αρνητικές δημοσκοπήσεις που προβλέπουν την ήττα του στις προεδρικές εκλογές, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ επιθυμεί να λάβει την υποστήριξη του πρωθυπουργού της Ελλάδας για να διασωθεί.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρη Δημητρίου, στο επίκεντρο της συνάντησης αναμένεται να βρεθεί η παρούσα κατάσταση πραγμάτων στο Kυπριακό, ενώ ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού θα επαναβεβαιώσει τη θέση και τη βούληση της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη του διαλόγου πάνω στη συμφωνημένη βάση λύσης.

Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, θα ενημερώσει και τον κ. Μητσοτάκη και για την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Κυπρακής Δημοκρατίας.

Λευκωσία, Κύπρος

Συναντήσεις Κασουλίδη με τους πρεσβευτές Ελλάδας και Γαλλίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: