Εικόνες χλιδής στο Ντουμπάι: Φτιάχνουν απίστευτο ξενοδοχείο με σουίτες που είναι υπερπολυτελή γιοτ [video]

File Photo Αυτές οι βίλες, που περιγράφονται ως «πολυτελή πλωτά σπίτια» από την Ελβετική αλυσίδα ξενοδοχείων Kempinski, θα συνδέονται με το κεντρικό ξενοδοχείο των 156 δωματίων με ξύλινες πλατφόρμες via kempinski.com




Το Kempinski Floating Palace είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του.

Ένα πλωτό παλάτι που οι φιλοξενούμενοί του θα μένουν σε κατοικίες τελείως διαφορετικές από οτιδήποτε έχουμε δει ή φανταστεί. Το Ντουμπάι είναι το ιδανικό μέρος στον κόσμο να φιλοξενήσει αυτού του είδους τη χλιδή και το ξενοδοχείο αναμένεται να κάνει εγκαίνια το 2023. Πρόκειται για ένα θέρετρο πέντε αστέρων, φιλικό προς το περιβάλλον (λέμε τώρα!), δίπλα στην παραλία Jumeirah.

Το υπερπολυτελές θέρετρο θα επιπλέει και οι 12 βίλες που θα το «αγκαλιάζουν» θα μπορούν να αποσπαστούν από το κεντρικό ξενοδοχείο και να ταξιδεύουν μόνες τους σε διαφορετικά μέρη. Αυτές οι βίλες, που περιγράφονται ως «πολυτελή πλωτά σπίτια» από την Ελβετική αλυσίδα ξενοδοχείων Kempinski, θα συνδέονται με το κεντρικό ξενοδοχείο των 156 δωματίων με ξύλινες πλατφόρμες. Οι ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές, βέβαια, δεν θα μπορούν να πουν «βίρα τις άγκυρες για ξένους τόπους» και να πάνε όπου τους κάνει κέφι. Οι βίλες δεν θα μπορούν να αγκυροβολούν πολύ μακριά ούτε να ταξιδέψουν στην ανοικτή θάλασσα… εκτός αν ρυμουλκηθούν σε ασφαλές σημείο.

Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά τις… φανταζόμαστε!

Φωτογραφίες: www.kempinski.com και Instagram seagateshipyard

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Πρώην πράκτορας του FBI αποκαλύπτει: Τα 8 σημάδια που προδίδουν έναν ψεύτη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: