Η Ρεάλ βάζει σε δίλημμα την Παρί για τον Μπαπέ: Ή τώρα με 50 εκατ. ή το καλοκαίρι δωρεάν

File photo Ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν Κιλιάν Μπαπέ. EPA / IAN LANGSDON




Σύμφωνα με τον Ιταλό ατζέντη Τζοβάνι Μπρανκίνι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα σκαριά πρόταση 50 εκατομμυρίων ευρώ προς την Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να κάνει δικό της τον Κιλιάν Μπαπέ που σε λίγους μήνες μένει ελεύθερος από τους Παριζιάνους!

Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει εκφράσει επανειλημμένα ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να έχει ανοίξει από το περασμένο καλοκαίρι δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Γάλλου φορ ώστε να τον ντύσει με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όλα έδειχναν ότι η πολύκροτη μετακίνηση έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο, όταν και θα εξέπνεε το συμβόλαιο του Μπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν. Παρ’ όλα αυτά, ο Ιταλός ατζέντης Τζοβάνι Μπρανκίνι ισχυρίστηκε στην «Gazzetta Dello Sport» ότι οι «μερένγκες» θα καταθέσουν -αν δεν το έχουν κάνει ήδη- επίσημη πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να αποσπάσουν από την τωρινή μεταγραφική περίοδο την ελευθέρας του Γάλλου!

Η «Βασίλισσα» θέλει έτσι να εντάξει από τώρα τον Γάλλο σταρ στις τάξεις της ώστε να απολαύσει τις υπηρεσίες του στην προσπάθεια που κάνει να επανέλθει στην κορυφή της Ισπανίας και της Ευρώπης, και παράλληλα να προλάβει τους επίδοξους «μνηστήρες» που αναμφίβολα θα εμπλακούν στην περίπτωσή του αν τελικά μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πηγή Gazzetta.gr

Ο πανάκριβος κύριος Μπέιλ: Κάθε ένα από τα σπάνια λεπτά συμμετοχής του κοστίζει στη Ρεάλ 88.000 ευρώ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: