Γεννημένα στις ΗΠΑ και στη …ρωγμή του χρόνου: Δίδυμα αλλά με διαφορά μιας χρονιάς [video]

Tα δίδυμα – ένα αγόρι κι ένα κορίτσι – γεννήθηκαν με διαφορά 15 λεπτών, αλλά είχε μεσολαβήσει η αλλαγή του χρόνου… Photo via Glomex/ERT TV




Είναι δίδυμα, γεννήθηκαν με 15 λεπτά διαφορά, αλλά το ένα το 2021 και το άλλο το 2022. Πρόκειται για τα δυο δίδυμα αδελφάκια από την Καλιφόρνια που το ένα γεννήθηκε στις δώδεκα παρά τέταρτο της 31ης Δεκεμβρίου και το άλλο, ένα μόλις λεπτό μετά τα μεσάνυχτα της 1ης Ιανουαρίου του 2022.

Αυτό πρακτικά και, τελείως άβολα για τους γονείς τους, σημαίνει ότι τα γενέθλια τους, αν και δίδυμα, είναι σε διαφορετικό χρόνο, διαφορετικό μήνα και διαφορετική μέρα.

Η μητέρα,  Φατιμά Μαδριγάλ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου, στο Natividad Medical Center, στο Σαλίνας της Καλιφόρνια.

Η γυναίκα ύστερα από λίγες ώρες γέννησε φυσιολογικά. Όμως το πρώτο μωράκι ο Αλφρέδο – Αντόνιο γεννήθηκε στις 23.45 το βράδυ και λίγα λεπτά αργότερα βγήκε και η αδερφή του η Αϊλίν – Γιολάντα. Μόλις είχε αλλάξει όχι μόνο η μέρα, αλλά ο μήνας και ο χρόνος.

«Είναι απίστευτο, είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι μητέρα. Βέβαια μου ακούγεται τρελό ότι τα μωρά μου αν και δίδυμα έχουν διαφορετικές ημερομηνίες γενέθλια», είπε η Φατιμά αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο.

Με πληροφορίες από ert.tv/kathimerini.gr 

ΗΠΑ: Παγκόσμιο ρεκόρ ενός εκατομμυρίου ημερήσιων κρουσμάτων ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: