Αποφασισμένος ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Δεν θα βάλουμε ευρώ έως ότου επιστραφούν τα κλεμμένα από τα σχολεία [video]

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του OPEN




Αποφασισμένος να μην επιτρέψει την ανομία να μείνει ατιμώρητη εμφανίζεται ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος.

Σε δηλώσεις του στο OPEN ανέφερε ότι οι ζημιές στα δύο σχολεία ανέρχονται σε ύψος 7.000 έως 8.000 ευρώ και είπε: «Εμείς ζητάμε από τους ανθρώπους που ήταν μέσα στην κατάληψη και έλεγχαν το κτίριο να επιστρέψουν τα κλεμμένα ή να τα αντικαταστήσουν».

Πρόσθεσε ότι «μόλις τελείωσε η κατάληψη και αντικρύσαμε αυτή τη θλιβερή εικόνα έγινε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις κλοπές που έγιναν στο σχολείο. Όταν οι μαθητές αποφασίζουν να κλείσουν ένα σχολείο έχουν και τη ευθύνη. Δεν μπορούν να αφήνουν λαμπόγυαλο το σχολείο. Ζητάμε αν επιστρέψουν τα κλεμμένα: διαδραστικοί πίνακες , προτζέκτορες και ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Και σε περίπτωση που δεν επιστραφούν, να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την αντικατάσταση τους.

Ο Δήμαρχος πρόσθεσε ότι οι γονείς θα πρέπει να στηρίξουν αυτή την κίνηση και σημείωσε:

«Είμαστε αποφασισμένοι, θα φτάσουμε μέχρι τέρμα τη συγκεκριμένη περίπτωση. Έγιναν τεράστιες προσπάθειες και η μαθητική κοινότητα έκανε αγώνες για να αποκτηθούν αυτά τα υλικά. Δεν είναι δυνατόν να κλέβονται μέσα από σχολείο.

Ερωτηθείς εάν τα κλαπέντα θα αντικατασταθούν από τον Δήμο ανέφερε: «Ο Δήμος δεν πρόκειται να βάλει το ποσό. Η κουβέντα θα μείνει ανοιχτή μέχρι να επιστραφούν ή να αντικατασταθούν. Ανοίγουμε μία συζήτηση που είμαι σίγουρος και άλλοι Δήμοι θα ακολουθήσουν».

Με πληροφορίες από OPEN

Πολικές αέριες μάζες βυθίζουν για τουλάχιστον πέντε μέρες τη θερμοκρασία: Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: