Τέλος ο Καγκάβα από τον ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια στην αποστολή του ο Δικέφαλος σήμερα στην Τρίπολη

FILE PHOTO: Ο παίκτης του ΠΑΟΚ Σίντζι Καγκάβα (1Δ) μάχεται για την μπάλα με τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ- ΠΑΣ Γιάννινα για την 1η αγωνιστική της Super League, στο γήπεδο της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Λύθηκε η συνεργασία του Σίντζι Καγκάβα με τον ΠΑΟΚ. Ο Ιαπωνέζος επιθετικός μετά από έναν χρόνο παρουσίας στους Θεσσαλονικείς, αποτελεί παρελθόν.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού την λύση της συνεργασίας τους, με τον Καγκάβα να ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους «ασπρόμαυρους» να του εύχονται καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου του Σίντζι Καγκάβα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ο Ιάπωνας αποφάσισαν, κοινή συναινέση, να τερματίσουν τη συνεργασία τους. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το σημερινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο εκ των αρχηγών Αντελίνο Βιεϊρίνια προπονήθηκε κανονικά χωρίς πρόβλημα και θα είναι στην αποστολή, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην έχει στη διάθεση του τους Ελ Καντουρί, Τέιλορ κι Ολιβέιρα, που έκαναν θεραπείες κι ατομικό.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της Τούμπας είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Ο Παναιτωλικός 2-1 τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο: «Χρυσή» αλλαγή και νικητήριο γκολ ο Καρέλης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: