Ελεύθερος με όρους ο Παναγιωτόπουλος για το νέο ροζ βίντεο: Δημοσιεύματα ότι ανέβαζε φωτό μέχρι πριν 7 μήνες

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του Mega




Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος προκειμένου να απολογηθεί για μία ακόμη υπόθεση δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων, που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων.

Χθες, απολογήθηκε και πάλι στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος αφού του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο Αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και εγγύηση 30.000 ευρώ.

Ωστόσο, για τη νέα δίωξη που ασκήθηκε χθες σε βάρος του, μετά από μήνυση, για την ανάρτηση βίντεο στο διαδίκτυο με προσωπικά δεδομένα, κρατήθηκε μέχρι να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Σύμφωνα με το Εθνος, η καταγγελία που έγινε αφορά σε προσωπικές στιγμές μιας κοπέλας την περίοδο 2004 – 2006, στιγμές που βιντεοσκοπήθηκαν και είναι μέχρι σήμερα αναρτημένες σε βίντεο στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πηγές από την ΕΛΑΣ έχουν βρεθεί βίντεο και φωτογραφίες σε δυο ιστοσελίδες με χιλιάδες προβολές και από τις αρχές θα ερευνηθεί εάν έκανε τις αναρτήσεις αυτές για χρηματικό όφελος.

Αξίζει να επισημανθεί ότι στη χθεσινή του απολογία ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει από το 2019, να ανεβάζει βίντεο διαγράφοντας όλα τα αρχεία.

Ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γεώργιος Δακουράς, επανέλαβε χθες ότι ο παρουσιαστής είχε κατεβάσει όλα τα επίμαχα βίντεο από το 2019, ενώ σε ερώτηση για τον λόγο για τον οποίο κάποια από αυτά φαίνονται ξανά αναρτημένα, ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ο πελάτης του, κατά την απολογία του παραδέχθηκε μόνο όσα τέλεσε και όχι όλα όσα του καταλογίζονται. «Αυτό θα αποδειχτεί και από την Διεύθυνση Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος», είπε ο κ. Δακουράς.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Πρώτο Θέμα  έχουν βρεθεί αναρτήσεις φωτογραφιών με σχόλια και φωτογραφίες του ίδιου πριν από 7 και 8 μήνες σε ελληνικά porn sites κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είπε χθες, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στα όσα θα υποστηρίξει σήμερα, καθώς η νέα μήνυση και όλα όσα έπονται ίσως να τον οδηγήσουν ακόμη και στο κελί της φυλακής».

Τελικά ελεύθερος μετά την δεύτερη απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε πριν από λίγο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορά τη σεξουαλική ζωή προσώπων κατ’ εξακολούθηση.

Στον τηλεπαρουσιαστή επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ, Εθνος, Πρώτο Θέμα

Πότε επιτέλους θα τους συλλάβει το κράτος; Αρνητές καλούν σε ένοπλο αγώνα και απειλούν με εκτελέσεις (video ΕΡΤ)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: