Στη ΔΙΣ σήμερα ο Μητσοτάκης: Πολιτεία και Εκκλησία στέλνουν κοινό, ισχυρό μήνυμα στη μάχη κατά της πανδημίας

File Photo: Φωτογραφία αρχείου από παλαιότερη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκης με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, στο Μέγαρο Μαξίμου, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Σε μια ιστορική επίσκεψη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι,  στην έκτακτη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ύστερα από επίσημη πρόσκληση της ΔΙΣ.

Ο πρωθυπουργός θα συνοδέυεται από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως,

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός και Αρχιεπίσκοπος ανεμένεται να εκπέμψουν ισχυρό μήνυμα υπέρ του εμβολασμού και κατά των αρνητών σηματοδοτώντας κοινή στάση Πολιτείας – Εκκλησίας στη μάχη της πανδημίας.

Στο επίσημο δελτίο Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για τη συνάντηση, αλλά και την έκτακτη συνεδρίαση αναφέρονται τα εξής:

«Την Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021, συνέρχεται η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 165ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου προκειμένου να ασχοληθεί με τα θέματα της Ημερησίας Διατάξεως.

Στο δεύτερο μέρος της Συνεδρίας θα παραστεί ο Εξοχώτατος Πρόεδρος της Ελληνικής Κυβερνήσεως κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από την Ερίτιμο Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως».

Υποδοχή με το “Καλημέρα Ήλιε”, ο Ανδρουλάκης σάρωσε τον ΓΑΠ: Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη επέστρεψαν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: