Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Χριστουγεννιάτικο «Clasico» στο ΟΑΚΑ με τη σύγκρουση των δύο «αιωνίων»

File photo: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κυπελλούχου Ελλάδας στο Final Four του Ηρακλείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Με το El Clasico της Ελλάδας ρίχνει αυλαία ο πρώτος γύρος της regular season στην Euroleague, καθώς οι δύο «Αιώνιοι» του ελληνικού μπάσκετ θα αναμετρηθούν απόψε (23/12, 21:00) στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Νίκος Γκάλης» για την 17η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 4-12 και θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες, επιδιώκοντας μια σημαντική νίκη ψυχολογίας και γοήτρου.

Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» είναι τρίτοι με ρεκόρ 11-5 και θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν την Ρεάλ Μαδρίτης στη δεύτερη θέση.

Βέβαια, όπως αποδείχθηκε και στις 22 Νοεμβρίου στον αγώνα για την Basket League στο Σ.Ε.Φ., όποια κι αν είναι η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων το ντέρμπι παραμένει ντέρμπι. Πάντως, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ένα παραπάνω κίνητρο, αυτό της εκδίκησης. Από την άλλη πλευρά οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους μιας και έχει ήδη ανακοινωθεί «SOLD OUT» σε ότι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα.

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι των απουσιών, ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κουίνσι Έισι. Ο Αμερικανός ψηλός ταλαιπωρείται από οξεία αμυγδαλίτιδα και βρίσκεται στο νοσοκομείο από τη Δευτέρα. Για τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσει ο αθλητής που βρέθηκε θετικός στον κορωναϊό ενώ αναμένεται να γίνουν νέα τεστ σήμερα σε όλα τα μέλη της ομάδας.

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Ολυμπιακός-Βόλεϊ: Παραιτήθηκε ο Καζάζης μετά την απώλεια και του Σούπερ Καπ [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: