Ολυμπιακός-Βόλεϊ: Παραιτήθηκε ο Καζάζης μετά την απώλεια και του Σούπερ Καπ [videos]

File photo Παραιτήθηκε ο προπονητής βόλεϊ του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης. Screenshot via olympiacossfp.gr




Η βαριά ήττα του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με τη νέα απογοητευτική εμφάνιση στο Σούπερ Καπ από τον Φοίνικα Σύρου με 0-3, η οποία και σήμανε την απώλεια ενός τίτλου, έφερε εξελίξεις στην ομάδα βόλεϊ του συλλόγου.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Δημήτρης Καζάζης, ενώπιον των αθλητών της ομάδας ανέλαβε τις ευθύνες του και τους ενημέρωσε ότι παραιτήθηκε. Πριν το Σούπερ Καπ είχαν προηγηθεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός, η απώλεια του Λιγκ Καπ και η ήττα από τον Παναθηναϊκό, που σήμανε απώλεια της πρώτης θέσης.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ζήτησε από τον Καζάζη να ηρεμήσει και να μην αποφασίσει εν θερμώ, όμως ο Έλληνας τεχνικός δεν φαίνεται να κάνει πίσω στην απόφασή του και η διοίκηση θα βρεθεί σε αναζήτηση προπονητή, μεσούσης της περιόδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φοίνικας Σύρου κέρδισε με 3-0 σετ τον Ολυμπιακό μετά από έναν έντονο αγώνα και κατέκτησε το Σούπερ Καπ της Volley League.

Το ματς είχε πολλές ανατροπές, αλλά οι Συριανοί ήταν εκείνοι που ήταν πιο ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία και κατάφεραν στο τέλος να πανηγυρίσουν.

Ο Μιχάλοβιτς σταμάτησε στους 20 πόντους και είχε άξιο συμπαραστάτη του τον Τζούριτς με 12 πόντους.

Στην αντίπερα όχθη ο Μιγαήλοβιτς ήταν μόνος στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 24 πόντους.

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Ολυμπιακός: Με 2 γκολ του Τικίνιο κέρδισε τον Λεβαδειακό και προκρίθηκε στους “8” του Κυπέλλου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: