Ολυμπιακός: Με 2 γκολ του Τικίνιο κέρδισε τον Λεβαδειακό και προκρίθηκε στους “8” του Κυπέλλου [video]

Photo Ο σκόρερ του Ολυμπιακού Τικίνιο Σοάρες. Screenshot via glomex Cosmote




Με ένα επαγγελματικό 2-0 επί του Λεβαδειακού στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” προκρίθηκε ο Ολυμπιακός στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας, ανατρέποντας το 3-2 του πρώτου αγώνα στη Βοιωτία.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κατέβηκε στον αγώνα με πολλές αλλαγές και με στόχο να πετύχει το γρήγορο γκολ, ωστόσο ο Λεβαδειακός παρουσιάστηκε καλά διαβασμένος και απέκρουσε τις επιθέσεις των γηπεδούχων μέχρι τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Μέχρι εκείνο το σημείο Βαλμπουενά και Ονιεκούρου δημιουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο οι Βοιωτοί κατάφεραν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο, να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να αντεπιτεθούν.

Τη λύση έδωσε ο αντικαταστάτης του Ελ Αραμπί στην ενδεκάδα, Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος σκόραρε δύο φορές. Ο Βραζιλιάνος στο 25′ μετά από σέντρα ακριβείας του Βαλμπουενά έκανε το 1-0 με καρφωτή κεφαλιά και ξεκλείδωσε το παιχνίδι.

Όλα κρίθηκαν στο 43′ όταν από σουτ του Ονιεκούρου που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, ο Τικίνιο πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε για το 2-0, που έκρινε ουσιαστικά και την υπόθεση πρόκριση.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν περισσότερο διαδικαστικό, με τους δύο προπονητές να κάνουν πολλές αλλαγές για να δώσουν ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Μπα (83΄ Παπαδόπουλος), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (83΄ Μπουχαλάκης), Μ. Καμαρά (88΄ Σουρλής), Ονιεκούρου (62΄ Ροντρίγκες), Βρουσάι, Βαλμπουενά (62΄ Α. Καμαρά), Τικίνιο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Βήχος, Νίκας (71΄ Μουτίνιο), Τσάπρας, Νίλι, Πολέτο (82΄ Αλμπάνης), Μεχία (82΄ Μυτίδης), Βρακάς, Λιάγκας, Δούμτσιος (63΄ Τζημόπουλος), Χάμοντ (63΄ Λινάρδος).

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» ο ΠΑΟΚ με ηγέτη τον Άκπομ – Στο 90+4′ «σώθηκε» ο Παναιτωλικός [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: