Ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος Αντωνιάδης δεν είναι σε φόρμα: Viral το βίντεο με τη φωνή από το… υπερπέραν




Με πεσμένο ηθικό εμφανίζεται -τουλάχιστον διαδικτυακώς- ο γνωστός για την δυναμική του δράση στους κύκλους των αντιεμβολιαστών, δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης.

Σε βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος και πρόσφατα έχει κυκλοφορήσει εντόνως στο διαδίκτυο, εμφανίζεται σε ρόλο ακροατή μίας γυναικείας φωνή.

Από όσο ακούσαμε (και η φαρσοκωμωδία χρειάζεται μέτρο) δεν προκύπτει αν η φωνή είναι της συζύγου του ή συνεργάτιδός του.

Σε κάθε περίπτωση, η φωνή τον καλεί επιτατικά, μεταξύ άλλων, να «τα κλείσει όλα» διότι ο κόσμος δεν τον ακούει, δεν θέλει να σωθεί και άλλα σχετικά.

Μάλιστα ο δικηγόρος, με χαμηλή φωνή, παρακινεί τους ακροατές «να ακούσουν» τη φωνή, το περιεχόμενο των λόγων της οποίας προφανώς και θεωρεί διδακτικό για τους τοςυ χρήστες των socia media.

 


Ο δικηγόρος  που έστελνε εξώδικα σε κλινικές απαιτώντας να αποσωληνωθούν ασθενείς και έχει καταθέσει πολυσέλιδη μηνυτήρια αναφορά κατά κυβέρνησης και Επιτροπής, προ τριών εβδομάδων είχε προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα και αντιμετωπίζει κατηγορίες για διασπορά ψευδών ειδήσεων ενώ εγκαλείται και από το πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Αν το βίντεο είναι “φρέσκο”, που είναι! Τότε ο ΓΑΠ είναι …Θεός! Όχι θα κάτσει να σκάσει… Μετά την ήττα πήγε και χόρεψε τη Συννεφιασμένη Κυριακή…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: