Μαζέψτε τους ψεκασμένους που παριστάνουν τη «Συνταγματική Αστυνομία»: Έβαλαν χειροπέδες σε διευθυντή γυμνασίου [video]

File Photo Μέλη της αυτοαποκαλούμενης “Συνταγματικής Αστυνομίας” Screenshot via YouTube video




Αδιανόητες καταστάσεις από ψεκασμένους αρνητές που αυτοαποκαλούνται «Συνταγματική Αστυνομία». «Συνέλαβαν» με χειροπέδες τον διευθυντή του Γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας και τον παρέδωσαν στο αστυνομικό τμήμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 7:30 το πρωί της Παρασκευής την ώρα που έφταναν τα παιδιά στο σχολείο. Όταν ο καθηγητής του Γυμνασίου πήγε να εισέλθει στο κτήριο, πέντε άτομα τον πλησίασαν, τον προπηλάκισαν και αφού τον αποκάλεσαν προδότη του πέρασαν χειροπέδες και τον έβαλαν στο αυτοκίνητο, παραδίδοντάς τον λίγα λεπτά αργότερα στο ΑΤ της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόθεση της αυτοαποκαλούμενης «Συνταγματικής Αστυνομίας» ήταν να «συλλάβει» και τον Λυκειάρχη. Όπως ανέφεραν στο πηγές από το σχολείο τα παιδιά πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο, δεν υπάρχει διαρροή και τα άτομα αυτά είναι εξωσχολικά, από την γύρω περιοχή. Αρκετές ήταν ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σχολείο όλο το προηγούμενο  διάστημα από την συγκεκριμένη ομάδα.

Ειδικότερα, οι διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου έλαβαν στις 24 Νοεμβρίου μέσω ενός δικαστικού επιμελητή ένα έγγραφο που σημείωνε πως τα σχολεία επιτάσσονται στο όνομα των «Αυτόχθονων Ελλήνων». Οι διοικήσεις του σχολικού συγκροτήματος αλλά και οι καθηγητές βρέθηκαν για ακόμα μία φορά προ εκπλήξεως. Συνεχώς, άλλωστε, οι συγκεκριμένες ομάδες κάνουν διαδικτυακά καλέσματα αλλά και διά ζώσης συγκεντρώσεις με σκοπό να θέσουν σε εφαρμογή τα σχέδιά τους.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Κύκλωμα πλαστογράφων στο στόχαστρο της ΕΥΠ: Βρέθηκαν 900 διαβατήρια και ταυτότητες

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: