Μάθημα ζωής από την γιαγιά Γαρυφαλλιά που εμβολιάστηκε στα 106: Εζησα τόσους πολέμους, θα νικήσω και σ΄αυτόν

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του OPEN




Η γιαγιά Γαρυφαλλιά, είναι η μεγαλύτερη γυναίκα στην Ελλάδα που εμβολιάστηκε κατά της πανδημίας.To ζήτησε μάλιστα η ίδια από τα παιδιά της, καίτοι, λόγω ηλικίας, παραμένει όλο το 24ωρο μέσα στο σπίτι της και οι μόνοι άνθρωποι με τους οποίους έρχεται σε επαφή είναι οι οικείοι της, οι οποίοι είναι άπαντες εμβολιασμένοι.

Όταν τα παιδιά της ενημερώθηκαν ότι άνοιξε η πλατφόρμα των ιδιωτών γιατρών, οι οποίοι μπορούν να εμβολιάσουν κατ’ οίκον, η επιθυμία της κυρίας Γαρυφαλλιάς από την Ζαγορά έγινε πραγματικότητα.

Ο γιατρός αφού εξέτασε την υπερήλικη γυναίκα, διαπίστωσε ότι μπορεί να εμβολιαστεί, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα.

Έτσι, σήμερα, διανύει το τρίτο 24ωρο μετά το εμβόλιο και όλα πάνε κατ’ ευχήν.

Η επίμονη Γαρυφαλλιά -γεννημένη στις 3 Φεβρουαρίου του 1916 στην Ζαγορά Πηλίου – είπε στα παιδιά της ότι έζησε τόσους πολέμους που θέλει και από αυτόν θέλει να βγει νικήτρια, εάν τύχει και κολλήσει, αφού γνωρίζει τον τρόπο που μεταδίδεται ο ιός μέσω των εκπομπών που παρακολουθεί στην τηλεόραση.

Σε δηλώσεις του στο ΟPEN ο γιατρός της γιαγιάς Γαρυφαλλιάς περιέγραψε ότι ήταν απολύτως συνεργάσιμη, του είπε παρά τα προβλήματα ακοής ότι επιθυμεί να κάνει το εμβόλιο και απένειμε τα εύσημα στους συγγενείς της για τη στήριξη που της παρείχαν.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, OPEN

Νεκρός ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι του ύστερα από πυρκαγιά στο Νέο Ηράκλειο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: