Έξαλλος Τραμπ με Νετανιάχου: “Γά@@@ τον” που τηλεφώνησε να συγχαρεί τον Μπάιντεν!

File photo: Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, ΜΠενιαμίν Νετανιάχου στο Λευκό Οίκο. EPA, MICHAEL REYNOLDS




«Δεν έχω μιλήσει μαζί του από τότε [που συνεχάρη τον Τζο Μπάιντεν]. Γ*** τον». Αυτά τα λόγια χρησιμοποίησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου σε αποκλειστική συνέντευξη για το νέο βιβλίο του πολιτικού δημοσιογράφου Μπαράκ Ραβίντ.

Tα λόγια του Τραμπ δείχνουν πως, εν μέρει, η  σχέση μεταξύ των δύο ηγετών δεν ήταν τόσο στενή όσο φαινόταν.

Αποσπάσματα της συνέντευξης δόθηκαν στη δημοσιότητα το πρωί της Παρασκευής.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη φαινομενικά εγκάρδια σχέση μεταξύ των δύο ήταν το συγχαρητήριο τηλεφώνημα του Νετανιάχου στον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μετά τη νίκη του επί του Τραμπ  πριν από σχεδόν ένα χρόνο.

Μετά  τις εκλογές και ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Τραμπ επέμενε σταθερά στις καταγγελίες του περί νοθείας, υποστηρίζοντας ότι τα αποτελέσματα ήταν ανακριβή και ότι έπρεπε να έχει κερδίσει.

Αν και ο Νετανιάχου ήταν ο πρώτος ηγέτης στη Μέση Ανατολή που σήκωσε το τηλέφωνο στην Ουάσιγκτον, οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να σημειώσουν ότι ο Νετανιάχου δεν ήταν στην πραγματικότητα από τους πρώτους ανθρώπους που έδωσαν συγχαρητήρια στον Μπάιντεν. Στην πραγματικότητα, έκανε το τηλεφώνημα σχεδόν ένα μήνα μετά την εκλογή του Μπάιντεν, αφού είχαν ήδη προηγηθεί τηλεφωνήματα  από τους ηγέτες της Γαλλίας, της Γερμανίας, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας

«Το πρώτο άτομο που συνεχάρη [τον Μπάιντεν] ήταν ο Μπίμπι Νετανιάχου, ο άνθρωπος για τον οποίο έκανα περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο άτομο με το οποίο συναναστράφηκα», είπε ο Τραμπ. “Ο Μπίμπι θα μπορούσε να κάτσει ήσυχος. Έχει κάνει ένα τρομερό λάθος.”

Και πρόσθεσε: «Μου άρεσε ο Μπίμπι. Μου αρέσει ακόμα ο Μπίμπι. Μου αρέσει όμως και η πίστη. Ο πρώτος που συνεχάρη τον Μπάιντεν ήταν ο Μπίμπι. Και όχι μόνο του έδωσε συγχαρητήρια, το έκανε και σε κασέτα», λέει ο Τραμπ.

Με πληροφορίες από Jerusalem Post

Και δεύτερη υπάλληλος της Τesla κατέθεσε αγωγή εναντίον της για σεξουαλική παρενόχληση και αντίποινα μετά την καταγγελία της

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: