Ενταλμα να ανοίξει το κινητό τηλέφωνο του Αλεξ Μπάλντουιν εξέδωσαν οι αρχές

File photo Ο ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουιν συντετριμμένος από το τραγικό περιστατικό στα γυρίσματα ταινίας με τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας. Screenshot via Youtube




Στις 21 Οκτωβρίου η είδηση ενός τραγικού δυστυχήματος έκανε τον γύρο του κόσμου και δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Ο λόγος για τον μοιραίο πυροβολισμό που δέχτηκε η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Halyna Hutchins στα γυρίσματα του “Rust” στο Νέο Μεξικό από τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Άλεκ Μπάλντουιν.

Δύο περίπου μήνες μετά και χωρίς να έχουν προκύψει συλλήψεις, οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και προσπαθούν να βρουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Η Αστυνομία με ένταλμα ζητά να ψάξει το κινητό του 63χρονου ηθοποιού προκειμένου να βρει συζητήσεις που ενδεχομένως να αποκαλύπτουν την αλήθεια και ίσως, να συνδέονται με το τι ακριβώς συνέβη με το όπλο που τελικά είχε αληθινές σφαίρες.

Αυτό που ξαφνιάζει είναι η αρχική άρνηση του ηθοποιού να συνεργαστεί, καθώς και η συζήτηση που είχε με την Hannah Gutierrez-Reed, υπεύθυνη όπλων της παραγωγής, αφού κατά την συνομιλία τους, ο Μπάλντουιν ζητούσε μεγαλύτερο όπλο.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΙ

Απίστευτη αποκάλυψη: Ο πρώην Καγκελάριος Βίλι Μπραντ ήταν πληροφοριοδότης της αμερικανικής υπηρεσίας CIC

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: