Χάος πριν από το Μπενφίκα-Ντ. Κιέβου: 54 συλλήψεις και 13 τραυματίες * «Ραντεβού θανάτου» λέει η αστυνομία [video]

File photo Στιγμιότυπο από τα άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών της Μπενφίκα και της Ντιναμό Κιέβου. Screenshot via Youtube Ultras life




Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν ανάμεσα σε οπαδούς της Μπενφίκα και της Ντιναμό Κιέβου, με απολογισμό 54 συλλήψεις και 13 τραυματίες, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας.

«Οι χθεσινές βίαιες συγκρούσεις και η συμπεριφορά των οπαδών, υποδεικνύουν πως η συνάντηση είχε κανονιστεί», επεσήμανε σε ενημέρωσή της η Αστυνομία της Λισαβώνας.

«Οι τραυματισμοί αφορούν δώδεκα οπαδούς και έναν αστυνομικό, οι οποίοι λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη σε κοντινό νοσοκομείο», συμπλήρωσε η αναπληρώτρια επίτροπος των Δημοτικών Αρχών, Λάουρα Μπικέιρο.

«Κατά την επέμβασή της, η Αστυνομία έγινε στόχος ρίψης λίθων, μπουκαλιών και πυρσών, γεγονός το οποίο καθιστούσε αναγκαία την άμεση αποκατάσταση της τάξης, ώστε να σταματήσουν οι συγκρούσεις. Προκειμένου να αποκλιμακωθεί η ένταση και να διαφυλαχθεί η σωματική ακεραιότητα αστυνομικών και τρίτων προσώπων, έγινε χρήση δεκαεπτά προειδοποιητικών βολών στον αέρα», καταλήγει το επίσημο ανακοινωθέν.

Τα γεγονότα εξελίχθηκαν μισή ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης Μπενφίκα – Ντιναμό Κιέβου, για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: