Άνοιξαν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους οι “ένοικοι” του ζωολογικού κήπου στην Πάφο [Photos]

Τα ζώα έλαβαν τα δώρα τους σε κιβώτια με γιορταστικό χαρτί περιτυλίγματος…ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΥΠΕ/ΚΙΚΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ




Δώρα μοίρασαν σήμερα στα ζώα οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου της Πέγειας “Pafos Zoo”, διανέμοντας πολύχρωμα πακέτα που περιείχαν κομμάτια κρέατος και διάφορα παιχνίδια….

Σύμφωνα με τον κτηνίατρο του “Pafos Zoo” Ιούλιο Χριστοφόρου πρόκειται για μια τακτική, η οποία εφαρμόζεται σε πολλούς ζωολογικούς κήπους ανά τον κόσμο, προς ενίσχυση της ψυχολογίας των ζώων.

O κ. Χριστοφόρου ανέφερε ότι μοιράστηκαν δώρα στα φιλοξενούμενα ζώα «για να γιορτάσουν και αυτά λίγο τα Χριστούγεννα» σημειώνοντας ότι προσφέρονται δώρα καθ; όλη τη διάρκεια του χρόνου «όμως αυτή την περίοδο το κάνουμε πιο συχνά».

Τα δώρα ήταν τυλιγμένα σε κιβώτια, τα οποία περιλάμβαναν παιχνίδια και τροφές που τους έφτιαξαν την διάθεση, κάνοντας τα πιο χαρούμενα, συνέχισε.

Ο κ. Χριστοφόρου σημείωσε πως καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών θα έχουν αρκετές εκδηλώσεις, ενώ μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου, που φιλοξενεί παιδιά με μαθησιακά προβλήματα.

Επεσήμανε τέλος πως τα μέτρα κατά της πανδημίας τηρούνται στον ζωολογικό κήπο ενώ στο εστιατόριο και στον χώρο των επιδείξεων χρειάζεται safe pass.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΥΠΕ/ΚΙΚΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΥΠΕ/ΚΙΚΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΥΠΕ/ΚΙΚΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΥΠΕ/ΚΙΚΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΥΠΕ/ΚΙΚΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/Κική Περικλέους/ΑΓΚ
Πάφος, Κύπρος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: