Καγκουρό το έσκασε από ζωολογικό κήπο και γρονθοκόπησε αστυνομικό* Κυκλοφορούσε ελεύθερο για τρεις μέρες στους δρόμους [video]

Photo via pexels.com




Αποφασισμένο να μην επιτρέψει την εκ νέου αιχμαλωσία του εμφανίστηκε ένα καγκουρό στο Τορόντο του Καναδά, το οποίο κατά τη μεταφορά του από έναν ζωολογικό κήπο σε άλλον το έσκασε από τους φροντιστές του.

Το ζώο κυκλοφορούσε επί τρεις ημέρες ελεύθερο, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή, τη Δευτέρα ωστόσο εντοπίστηκε και αιχμαλωτίστηκε, αφότου όμως… γρονθοκόπησε στο πρόσωπο έναν αστυνομικό.

Το θηλυκό καγκουρό ξέφυγε από τους φροντιστές του την Πέμπτη, όταν έκαναν στάση στον ζωολογικό κήπο της Όσαβα. Βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν την Παρασκευή σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν το μαρσιποφόρο, το οποίο μεγάλωσε σε συνθήκες αιχμαλωσίας, να περιφέρεται στους δρόμους της Όσαβα, μιας πόλης που βρίσκεται περίπου 60 χιλιόμετρα ανατολικά του Τορόντο.

 

@ctvnews Residents in Oshawa, Ont. are being asked not to approach the kangaroo on the loose in the region after it was spotted hopping by a road and to contact Team Chelsea lost pet search group. #kangaroo #ontheloose #loose #animal #wildanimal #oshawa #durham #toronto #gta #ontario #canada #news #ctvnews ♬ original sound – CTVNews

Ύστερα από ένα τριήμερο ελευθερίας, το καγκουρό εντοπίστηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας από αστυνομικούς που εκτελούσαν περιπολία σε αγροτική έκταση στα βόρεια περίχωρα της Όσαβα, είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Κρις Μπόιλο στο δίκτυο CBC.

Ακολουθώντας τις συστάσεις των φροντιστών, οι αστυνομικοί το άρπαξαν από την ουρά για να το ακινητοποιήσουν. Το καγκουρό αντιστάθηκε και αιφνιδίασε έναν αστυνομικό, τον οποίο γρονθοκόπησε στο πρόσωπο προτού τελικά αιχμαλωτιστεί, σύμφωνα με τον Μπόιλο.

Το καγκουρό πρόκειται να μεταφερθεί σε ζωολογικό κήπο του Κεμπέκ. Ύστερα από αυτήν την περιπέτεια, θα παραμείνει για λίγες ημέρες στον ζωολογικό κήπο της Όσαβα, όπου υποβλήθηκε ήδη σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, CBC

«Renaissance»: Έσπασε ρεκόρ 20 χρόνων στο Box Office των ΗΠΑ η ταινία της Beyoncé [Official Trailer]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: