ΑΕΚ: Αποσύρθηκε η φανέλα του Στέφαν Γέλοβατς – Δάκρυσαν οι παίκτες της Ένωσης [videos]

Photo Οι παίκτες της ΑΕΚ αποδίδουν φόρο τιμής στον Στεφάν Γιέλοβατς που πέθανε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, κατά τη διάρκεια του αγώνα AEK-ΦΑΛΚΟ ΣΟΜΠΑΤΕΛΙ στο Κλειστό Άνω Λιοσίων για το FIBA BCL. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Τη φανέλα του αδικοχαμένου Στέφαν Γέλοβατς ύψωσε στον ουρανό του κλειστού των Άνω Λιοσίων η ΚΑΕ ΑΕΚ σε μια έντονα φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα, τιμώντας τη μνήμη του Σέρβου, πριν την αναμέτρηση με την Φάλκο Σομπατέλι για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η Ένωση απέσυρε την φανέλα με το Νο13 που φόραγε ο Σέρβος παίκτης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της «κιτρινόμαυρης» προπόνησης, με τους παίκτες της ΑΕΚ να αφήνουν επίσης λουλούδια στη θέση που καθόταν ο Γέλοβατς στον πάγκο.

Λουλούδια για τον αδικοχαμένο Σέρβο μπασκετμπολίστα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ μέσω ΚΥΠΕ

Στη θέα της φανέλας παίκτες της Ένωσης όπως ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Μαυροειδής και ο Μπράιαν Ανγκόλα ξέσπασαν σε λυγμούς, ενώ ο διευθυντής επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου, τόνισε στο τελευταίο «αντίο» του στον Σέρβο: «O αδερφός Στέφαν Γέλοβατς θα είναι πάντα δίπλα μας κι από εκεί ψηλά».

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αποσύρει την φανέλα του Γέλοβατς με το «Νο13» η ΑΕΚ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: