Super League: Πρώτη εντός έδρας νίκη για τον ΟΦΗ – Εύκολα ο ΠΑΣ τον Παναιτωλικό [video]

Photo Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου ΟΦΗ – Ατρόμητος, για την 9η αγωνιστική των πλέι άουτ, του πρωταθλήματος της Super League, στο Στάδιο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” στο Ηράκλειο Κρήτης, το Σάββατο 06 Νοεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ mέσω ΚΥΠΕ




Με δύο γκολ του Φιορίν Ντουρμισάι ο ΟΦΗ κέρδισε τον Ατρόμητο με 2-0 στο Ηράκλειο σε ματς για την 9η αγωνιστική της Super League.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη του ΟΦΗ, ο οποίος έφτασε στους 12 βαθμούς και ανέβηκε -έστω προσωρινά- στην 6η θέση, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοση του, καθώς παραμένει στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, χωρίς νίκη και με μόλις 3 βαθμούς.

Εύκολη δουλειά για τον ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μάλλον εύκολη δουλειά στη έδρα του και επικράτησε με τρία γκολ (3-0) του Παναιτωλικού των αρκετών απουσιών, παίρνοντας την πρώτη του νίκη μετά από έξι αναμετρήσεις!

Η έδρα αποτελεί δύναμη, ωστόσο όχι και τόσο για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», ειδικότερα τα τελευταία χρόνια.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «έσπασε» την κατάρα πέντε χρόνων κόντρα στον Παναιτωλικό. Συγκεκριμένα, η τελευταία εντός έδρας νίκη για τους Ηπειρώτες κόντρα στα «καναρίνια» ήταν το 2016 με 1-0.

Σκόρερ της τότε αναμέτρησης ήταν ο Κριστοφέρ Μαμπουλού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Γενάρη, σε ηλικία 31 ετών, λόγω ανακοπής καρδιάς.

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Αφεντικό του Μάντσεστερ η Σίτι: Επικράτησε της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» με 2-0

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: