Ντέρμπι και στο «τρίτo ημίχρονο» του ΑΕΚ – Αρης: Τι καταγγέλλουν οι Θεσσαλονικείς, η απάντηση της Ενωσης

Οι παίκτες της ΑΕΚ σε πανηγυρικό στιγμιότυπο, κατά τη διάρκεια του αγώνα podosfa;iroy ΑΕΚ – Άρης για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Με ανακοινώσιες εκατέρωθεν και αλληλοκαταγγελίες έληξε και το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα ΑΕΚ – Αρης.

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης κατήγγειλε πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, απείλησε – τηλεφωνικά – τον Θοδωρή Καρυπίδη ενώ, παράλληλα, ξεκαθαρίζει πως θα προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Άρης καταγγέλλει ότι μετά το τέλος του αγώνα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, ο δεύτερος απείλησε τον πρόεδρο του Άρη λέγοντας του ότι “θα σε βάλω σε αναπηρικό καροτσάκι”, μαζί με άλλες απειλές πεζοδρομιακού ύφους! Τις ίδιες απειλές εκτόξευσε και κατά του Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Δημήτρη Νιαρχάκου. Εννοείται πως η ΠΑΕ Άρης θα προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που οραματίζονται οι εξυγιαντές».

Σε απάντηση οι άνθρωποι της ΑΕΚ αρκέστηκαν να σχολιάσουν πως «εμείς δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια, θα τα πούμε στα δικαστήρια».

Οι «κιτρινόμαυροι» υποστήριζαν πως όλα ξεκίνησαν με υπαιτιότητα του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Νιαρχάκου, ο οποίος -σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ- έβρισε τους «κιτρινόμαυρους» ποδοσφαιριστές, μαζί με τον βοηθό του Άκη Μάντζιου, ενώ κατά τα λεγόμενά τους ο τεχνικός του Άρη έκανε φραστική επίθεση στον τέταρτο διαιτητή (Καραντώνης) μετά το τέλος του ντέρμπι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ο ΟΦΗ “μπλόκαρε” τον Παναθηναϊκό: 0 – 0 στη Λεωφόρο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: