Νέο ρεκόρ για την Hellas Journal τον Οκτώβριο του 2021: Με μοναδικό οδηγό τη δημοσιογραφία

Οι επιδόσεις της Hellas Journal τον Οκτώβριο του 2021, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics




Στις 3 Αυγούστου 2021 γράψαμε ότι τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Αυτό επαναλαμβάνουμε και τώρα.

Όπως επιμένουμε και στο ότι οι επιδόσεις για την Hellas Journal δεν είναι αυτοσκοπός. Γιατί αν ήταν έτσι γνωρίζουμε πολύ καλά την… συνταγή για να πάμε πολύ ψηλά, πολύ γρηγορότερα.

Όμως στην Hellas Journal απολύτως συνειδητά έχουμε επιλέξει τον δύσκολο δρόμο. Ένα σκαλοπάτι κάθε φορά, σταθερά και χωρίς πισωγυρίσματα.

Μετά το ρεκόρ του Ιουλίου 2021 με 1.635.806 μοναδικούς επισκέπτες, όπως καταγράφεται στα στοιχεία των Google Analytics, ήρθε τον Οκτώβριο μια ακόμη μεγαλύτερη επίδοση: 1.908.645 μοναδικοί χρήστες. Και αυτό που μας χαροποιεί ακόμη περισσότερο είναι ότι οι νέοι χρήστες είναι περισσότεροι από τους μισούς 1.291.704.

Μια μοναδική ένδειξη πως όλο και περισσότεροι αναγνώστες γνωρίζουν την Hellas Journal και την εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους. Ενημέρωση πλήρης, πλουραλιστική, χωρίς συμβιβασμούς, έγκυρη και έγκαιρη.

Και αυτό που επίσης δεν κουραζόμαστε να επαναλαμβάνουμε είναι ότι η Hellas Journal είναι ένας αμιγώς δημοσιογραφικός οργανισμός ο οποίος:

  • Είναι 100% ανεξάρτητος από οικονομικά, επιχειρηματικά ή πολιτικά συμφέροντα.
  • Ζει μόνο από τα έσοδα του, τις διαφημίσεις.
  • Έχει όλα του τα έσοδα δηλωμένα και φορολογημένα ως το τελευταίο cent.
  • Ένα καθαρά δημοσιογραφικό προϊόν που έχει ως αποκλειστική του στόχευση να καταγράφει την επικαιρότητα χωρίς παρωπίδες και να δημοσιεύει όλες τις απόψεις χωρίς λογοκρισία και υστεροβουλία.

Η πρώτη και μόνη επιλογή μας είναι να δημοσιεύονται μόνον ειδήσεις και όχι κουτσομπολιά ή ανούσιες αναφορές στους αποκαλούμενους celebrities.

Με τον τρόπο αυτό έχουν αποκλειστεί τουλάχιστον οι μισές από τις αναρτήσεις που γίνονται καθημερινά από τον ανταγωνισμό και τους φέρνει τον συντριπτικά μεγαλύτερο όγκο της επισκεψιμότητάς τους.

Η HJ έχει πιστούς αναγνώστες που επανέρχονται και ενημερώνονται καθημερινά και διεξοδικά.

Σας ευχαριστούμε όλους και μπορούμε να σημειώσουμε ότι θα συνεχίσουμε:

  • Με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος να υπηρετούμε την δημοσιογραφία την αλήθεια, την πατρίδα και τα εθνικά μας θέματα.
  • Να σεβόμαστε τις πηγές, να διασταυρώνουμε τις ειδήσεις μας, να γνωστοποιούμε τις πηγές της κάθε μας είδησης, να έχουμε αλλεργία στα κάθε είδους fake news και να ζητάμε συγγνώμη για τα λάθη μας.

Σας προτείνουμε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας alert αποδεχόμενοι τη σχετική ειδοποίηση που βγαίνει κάτω δεξιά στην πρώτη μας σελίδα ή εμφανίζεται ως υπενθύμιση σε τακτά χρονικά διαστήματα. Με τον τρόπο αυτό έχετε άμεση και πλήρη γνώση όσων σημαντικών συμβαίνουν, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Παράλληλα μπορείτε να μας ακολουθείτε και στους λογαριασμούς μας στα social media: Στο facebook, στο twitter και στο instagram.

Έως το επόμενο κοινό μας ρεκόρ (HJ και αναγνωστών του) σας ευχόμαστε τα καλύτερα.

Η ομάδα της Hellas Journal

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: