Mε κόκκινο καπέλο, ζει τον μύθο της πριν φύγει από την Ελλάδα η Ολλανδή δημοσιογράφος: Πήγε στην πορεία του Πολυτεχνείου

H Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel (K) παρίσταται στην πορεία για την 48η επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, Αθήνα, Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Είπε πως δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στον δρόμο με το κόκκινο καπέλο της, ότι δέχεται επιθέσεις κι ότι θα φύγει από την Ελλάδα.

Σήμερα το πρωί σε ολλανδική ιστοσελίδα η Ινγκεμποργκ Μπέουχελ δήλωσε πως το υπουργίο Εξωτερικών και η Πρεσβεία της χώρας της την συμβούλευσαν να εγκαταλείψει τη χώρα μας, ενώ είπε πως το κόκκινο καπέλο της έχει γίνει σύμβολο….

Η Ολλανδή δημοσιογράφος που έγινε γνωστή από την έντονη αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Μαξίμου, λόγω της επιθετικής της ερώτησης και του προκλητικού της ύφους λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός ψεύδεται και κάνοντας λόγο για “βάρβαρες επαναπροωθήσεις” μεταναστών, δεν επέστρεψε ακόμη στην Ολλανδία.

Μάλιστα, φαίνεται πως ξεπέρασε το φόβο και εμφανίστηκε με το κόκκινο καπέλο στην πορεία για την 48η επέτειου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Οι φωτογραφίες την σε μπλοκ της πορείας με συνθήματα για τους πρόσφυγες και μετανάστες με συνθήματα “όχι στρατόπεδα – φυλακές στα νησιά”,  “ανοίξτε τα σύνορα”, “άσυλο, στέγη, χαρτιά τώρα”.

 

Φεύγω από την Ελλάδα, λέει η Ολλανδή δημοσιογράφος: Δεν μπορώ να φορέσω το κόκκινο καπέλο στο δρόμο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: