Οι πρώην υπηρέτες του Νίκου Αναστασιάδη: “Συνωμοτούν” για να τον καθαιρέσουν από την Προεδρία της Κύπρου… Γιατί σιωπά;

FILE PHOTO: Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, μετά το μνημόσυνο του Γλαύκου Κληρίδη, έξω από τον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας. ΓΤΠ, Σ. Ιωαννίδης




Είναι θετικό που γίνεται δημόσια συζήτηση για τα απόρρητα πρακτικά των Ηνωμένων Εθνών, που δημοσιεύει ο «Φιλελεύθερος», γράφει ο καλός συνάδελφος Κώστας Βενιζέλος. Και έχει δίκιο. Για να μην μας κοροϊδεύουν οι ψευτόμαγκες του ΑΚΕΛ και οι παραφυάδες του.

Αλλά και οι πρώην “φίλοι” του προέδρου της Κύπρου, προσθέτουμε εμείς… Ειδικά αυτοί, τους οποίους χρυσοπλήρωνε για να προωθούν την προπαγάνδα για φιλοτουρκική λύση, και για να μας καθυβρίζουν στα κοινωνικά δίκτυα με σκαιότατους χαρακτηρισμούς, τους οποίους και τους επιστρέφουμε στα μούτρα τους.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει ο Κώστας Βενιζέλος, θα δημοσιευθούν κι άλλα πρακτικά. Για να μην αγχώνονται οι αγχωμένοι θα δημοσιευθούν και εκείνα για τη συνάντηση του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, αλλά και αυτό του περίφημου δείπνου, όταν ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου τα τίναξε όλα στον αέρα…

Τα πρακτικά της συνάντησης του κ. Γκουτέρες με τον πρόεδρο της Κύπρου θα δημοσιευθούν τις επόμενες 24 ώρες.

Όπως σημειώνει ο εξαιρετικός συνάδελφος και μάστερ του διπλωματικού ρεπορτάζ:

“Οι πάλαι ποτέ οπαδοί του Αναστασιάδη, οι πρώην υπάλληλοι του, οι συνεργάτες και φίλοι του, που τώρα τον κατηγορούν, θεωρούν πως και οι υπόλοιποι λειτουργούν όπως οι ίδιοι. Δεν είναι αυτοί που ήθελαν ηγέτη για την κρίση και τη λύση; Τον στήριξαν σε δύο προεδρικές εκλογές. Να θυμίσουμε πως εμείς -και όχι μόνο εμείς- γράψαμε για την πρόταση Αναστασιάδη για δύο κράτη και είμαστε απέναντι του. Εμείς τον επικρίναμε για τις προτάσεις-υποχωρήσεις του στο Κραν Μοντάνα, όπως και για τη Συμφωνία του 2014 με τον Έρογλου, όταν άλλοι την έκαναν λάβαρο. Αυτά εν ολίγοις”.

Από την πλευρά μας, να υπενθυμίσουμε ότι οι διάφοροι τύποι που κυνηγούν τώρα τον κ. Αναστασιάδη και στοχεύουν να τον …”καθαιρέσουν” τον υπηρέτησαν στο παρελθόν με δουλοπρέπεια. Τους πλήρωνε ηγεμονικά από κομματικές και κρατικές θέσεις, αλλά και ευρωπαϊκά κονδύλια. Χωρίς τον Αναστασιάδη δεν θα ήταν τίποτα αυτοί οι τύποι. Διότι βασικά είναι άχρηστοι και ανίκανοι. Έκαναν, την βρώμικη δουλειά…

Αυτοί οι γνωστοί και ως οι “άνθρωποι” του Αναστασιάδη κυνηγούσαν εμάς με απαίσιο τρόπο. Προσπάθησαν να χάσουμε τις δουλειές μας στην Ελλάδα. Για το θέμα αυτό θα επανέλθουμε, διότι είναι πολύ σοβαρό…

Ήταν τα “πιστόλια” του σημερινού προέδρου, ο οποίος πλέον μετάνιωσε που βρέθηκαν στο δρόμο του. Αλλά ποιος ξεχνά ότι όλοι μαζί επέμεναν να επιβάλουν το φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν στους πολίτες της Κύπρου, οι οποίοι τους έφτυσαν φωνάζοντας ένα ισχυρότατο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.

Μόλις, λοιπόν, τους πήρε το ευρωπαϊκό γλυκό, άστραψαν και βρόντηξαν… Αλλά, τους λέμε, ότι το νέο παιγνίδι που παίζουν είναι πλέον πέρα από βρώμικο. Είναι αισχρό. Διότι υποστηρίζουν τις τουρκικές θέσεις για να ρίξουν τον πρόεδρο της Κύπρου και πρώην φίλο τους. Και αυτό είναι απαράδεκτο.

Εμείς δεν είχαμε κομματικές και κρατικές φιλίες ούτε με τον κ. Αναστασιάδη, ούτε με κανένα πρόεδρο της Κύπρου ή πρωθυπουργό της Ελλάδας. Τους ασκούμε κριτική στα εθνικά θέματα επειδή είναι λάθος 100%. Τους ψάχνουμε και για τη διαφθορά.

Ο πρόεδρος της Κύπρου κατέθεσε απαράδεκτες προτάσεις στο Κραν Μοντανά, πιεζόμενος από το ΑΚΕΛ και τους πρώην υπηρέτες του. Τώρα τα λούζεται όλα. Θα του κάνουν και χειρότερα. Εμείς απλά αποκαλύπτουμε τα πρακτικά για να γνωρίζουν οι πολίτες στην Κύπρο και την Ελλάδα τη μεγάλη συνωμοσία εναντίον του Ελληνισμού.

Ο Πρόεδρος της Κύπρου οφείλει να αποκαλύψει τους πρώην υπηρέτες του. Μόλις τους έκοψε τα οικονομικά και άλλα προνόμια, στράφηκαν εναντίον του. Πρέπει να πει την αλήθεια διότι την ξέρει: Ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτή την άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον του.

Εμείς, θα λέγαμε, ούτε μας νοιάζουν ούτε μας κόφτουν τα προσωπικά τους. Αλλά όταν υπάρχει το στοιχείο του εκβιασμού και των απειλών, όταν κινδυνεύει η Πατρίδα, απαιτούμε να γνωρίζουμε κ. Αναστασιάδη.

Hellas Journal

Νίκος Αναστασιάδης: Τα πρακτικά του Κραν Μοντανά αναφέρονται στα πραγματικά γεγονότα, όχι σε μύθους και αφηγήματα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: