House of Cards: Αποζημίωση 31 εκατ. δολαρίων καλείται να πληρώσει ο Κέβιν Σπέισι για αθέτηση συμβολαίου

File photo: Από παλαιότερη ανάρτηση του Κέβιν Σπέισι ως Φρανκ Αντεργουερ. Photo via Twitter@KevinSpacey




Διαταγή στον Κέβιν Σπέισι να πληρώσει σχεδόν 31 εκατομμύρια δολάρια στην Netflix για παραβίαση της σύμβασης μετά από τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση επεδίκασε στον Αμερικανό ηθοποιό, δικαστική διαμεσολάβηση.

Η απόφαση εκδόθηκε πέρυσι, αλλά έγινε γνωστή χθες Δευτέρα, όταν οι δικηγόροι της εταιρίας παραγωγής MRC (υπεύθυνης για τη σειρά House of Cards) υπέβαλαν αίτηση στο δικαστήριο για να επικυρώσεουν το τίμημα.

Ο ηθοποιός έχει αντιμετωπίσει πολλές κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις από το 2017 αν και ο ίδιος έχει αρνηθεί οποιαδήποτε αδικοπραγία.

Ο Σπέισι, 62 ετών σήμερα, είχε χάσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο House of Cards και κράτησε σχετικά χαμηλό προφίλ από τότε που κατηγορήθηκε ότι δημιούργησε ένα «τοξικό» εργασιακό περιβάλλον στα γυρίσματα κάνοντας χυδαία σχόλια και αγγίζοντας νεαρούς υπαλλήλους χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Το MRC και το Netflix απέλυσαν τον Spacey από το House of Cards και ως αποτέλεσμα, η κινηματογραφική εταιρία υποστηρίζει ότι έχασε εκατομμύρια δολάρια επειδή είχε ήδη ξεκινήσει να εργάζεται για την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με τα έγγραφα διαιτησίας που επικαλούνται αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Με πληροφορίες από BBC

Σχεδόν ο μισός πληθυσμός του πλανήτη τρώει είτε πάρα πολύ είτε πολύ λίγο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: