«Αναλώσιμοι 4»: Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα της ταινίας στη Θεσσαλονίκη, διαψεύδει η παραγωγή [video, photos]

Ο Τζέισον Στέιθαμ στα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4». Photo via megatv




Αναστάτωση επικρατεί στην παραγωγή της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» (Expendables 4), τα γυρίσματα της οπoίας γίνονται στην Θεσσαλονίκη, μετά από τρεις τραυματισμούς που έχουν σημειωθεί σε λίγες μέρες, με τον έναν μάλιστα να είναι σοβαρός.

Με τις μνήμες να είναι ακόμα νωπές από το δυστύχημα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν, η κατάρα των τραυματισμών στο σετ χτύπησε και την ταινία του Τζέισον Στέιθαμ «Αναλώσιμοι 4». Πρόκειται για δύο τεχνικούς και ένα κασκαντέρ που τραυματίστηκαν στα γυρίσματα.

Οπως αναφέρει το megatv.com πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του στην πόλη, καθώς ο άνθρωπός τους δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε.

Ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι.

Παρά τους τραυματισμούς στο σετ της ταινίας, τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4» συνεχίζονται κανονικά.

Διαψεύδει η παραγωγή

Πάντως η παραγωγή της ταινίας χαρακτηρίζει ως ανακριβείς τις πληροφορίες αναφορικά με ατυχήματα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η παραγωγή της ταινίας «Αναλώσιμοι 4».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ και βάσει ανακοίνωσης των στελεχών της παραγωγής, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αυτών, η παραγωγή «λαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις για να εγγυηθεί την ασφάλεια του συνεργείου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Statham (@jasonstatham)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Statham (@jasonstatham)

Πηγή: megatv.com και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια στην Εθνική Οδό: Συντρίμμια το τζιπ, τραυματίστηκε ελαφρά ο ποινικολόγος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: