Βασίλης Σπανούλης: «Η ζωή μου εκτός παρκέ είναι υπέροχη. Είναι κάτι που μου έχει λείψει» [video]

File photo: Ο Βασίλης Σπανούλης. Screenshot via Youtube Olympiacos B.C.




Για τη ζωή του μετά το μπάσκετ αλλά και τις μεγάλες στιγμές που έζησε μέσα στα παρκέ μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Μετά την ανακοίνωση ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση και τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο ΣΕΦ, παρουσία των δύο προέδρων του Ολυμπιακού Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, ο μεγάλος μπασκετμπολίστας μίλησε για τους σταθμούς της καριέρας του και τις στιγμές που τον σημάδεψαν.

Ο Kill-Bill αναπολεί τις στιγμές που έβγαινε στο γήπεδο και άκουγε τους οπαδούς να ζητωκραυγάζουν για την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο τι τον ξεχώριζε ως παίκτη: «Τα τρία κεφάλαια που θα ξεχώριζα είναι η εργατικότητά μου, η τελειομανία μου και ο σεβασμός που είχα σε και αντιπάλους» είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα ποιοτικά χαρακτηριστικά που κάνουν έναν καλό παίκτη ηγέτη: «Αυτό που ξεχωρίζει τον ηγέτη είναι ότι δεν φοβάται να γίνει μοιραίος».

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε και για το μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας του: «Η σχέση με τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι σχέση λατρείας. Κλείνοντας το κεφάλαιο του Ολυμπιακού αισθάνομαι πάρα πολύ γεμάτος. Ήταν μια καριέρα σαν παραμύθι. Στον Ολυμπιακό βρήκα την Ιθάκη μου».

Ο παλαίμαχος πια παίκτης μίλησε και για τον μεγάλο Ντούσαν Ίβκοβιτς αλλά και τη δήλωσή του για τον ίδιο ότι είναι ο καλύτερος ηγέτης του κόσμου: «Ο Ντούντα ήταν ένας δάσκαλος, ένας ηγέτης εντός και εκτός παρκέ. Ένας μέντορας για εμένα και η δήλωσή του είναι πολύ τιμητική και με γεμίζει υπερηφάνεια».

Τέλος, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague αναφέρθηκε στο αποχαιρετιστήριο tweet της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή του, λέγοντας ότι τον τιμάει

Όσο για τη μετέπειτα ζωή του: «Η ζωή μου έξω από τα παρκέ είναι υπέροχη. Είμαι κοντά στην οικογένειά μου και στους αγαπημένους μου ανθρώπους και πραγματικά περνάω υπέροχα και είναι κάτι που μου έχει λείψει».

Αυτή είναι η συνέντευξη του Βασίλη Σπανούλη:

Τζαμάλ Τζόουνς : «Σκέφτομαι διαρκώς την επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: