Το σκίτσο που συγκίνησε τον Νίκο Δένδια: Εύχομαι να μην τραυματιστεί ξανά κανένα παιδί και να υπάρξει ειρήνευση στη Λιβύη

Photo Ο Νίκος Δένδιας λαμβάνει ένα σκίτσο κατά την επίσκεψή του στη Λιβύη. Screenshot via Instagram nikos.dendias Nikos Dendias




Η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στη Λιβύη είχε μεγάλη πολιτική σημασία, αλλά ταυτόχρονα και μια ανθρώπινη διάσταση, καθώς εδώ και χρόνια στη χώρα της βόρειας Αφρικής μαίνονται οι εχθροπραξίες ενός αιματηρού εμφυλίου.

Ο κ. Δένδιας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε σε ένα συγκινητικό περιστατικό στιγμή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, όταν του χάρισαν ένα σκίτσο που απεικόνιζε ένα τραυματισμένο κορίτσι.

«Το σκίτσο που μου δώρισαν στον Δήμο Abu Sliem κατά την επίσκεψή μου στη Λιβύη και [που] δεν πρόκειται να ξεχάσω: Ένα τραυματισμένο κορίτσι από τον εμφύλιο που έθεσε σε δοκιμασία τη χώρα», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο instagram.

«Με την ευχή, παιδί να μην πληγωθεί ξανά και να υπάρξει οριστική ειρήνευση στη Λιβύη», προσέθεσε.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikos Dendias (@nikos.dendias)

Ο κ. Δένδιας βρέθηκε χθες στη Λιβύη, προσκεκλημένος από τη Λίβυα ομόλογό του Νάιλα ελ Μάνγκους, και συμμετείχε στην υπουργική σύνοδο «Πρωτοβουλία για Σταθερότητα στη Λιβύη» («Libya Stabilization Initiative»).

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

O Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου του Ισραήλ Μίκι Λεβί

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: