Super League: Άνετα διπλά για τους δικέφαλους σε Ηράκλειο και Αγρίνιο – Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος

Photo Στιγμιότυπο από τον αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ μέσω ΚΥΠΕ




Νικηφόρα πέρασαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ από Ηράκλειο και Αγρίνιο αντιστοίχως, πετυχαίνοντας άνετες νίκες με το ίδιο σκορ (3-1).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχοντας τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πέτυχε τη νίκη ενάντια στην ομάδα του Νίκου Νιόπλια στο «Γεντί Κουλέ».

Βελτιωμένη και άνετη η ΑΕΚ

Πολύ σημαντικό «διπλό» πήρε στο Αγρίνιο με σκορ 3-1 η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την 5η αγωνιστική της Super League.

Η ΑΕΚ μπήκε στην αναμέτρηση με διάθεση να πιέσει εξαρχής και να βρει το γρήγορο γκολ. Στο 13ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-0 με μια εντυπωσιακή κεφαλιά του Λιβάι Γκαρσία. Ο Μοχαμάντι έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά και ο επιθετικός από το Τρινιντάντ έκανε ένα πολύ μεγάλο άλμα για να νικήσει τους πάντες στον αέρα και να σκοράρει.

Βέβαια η ομάδα του Μιλόγεβιτς δεν έμεινε εκεί και πέτυχε δεύτερο γκολ στο 26′. Αυτή τη φορά από σέντρα του Πέτρου Μάνταλου σε εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Όγκνιεν Βράνιες. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν κυρίως λόγω Στάνκοβιτς και πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0.

Η ΑΕΚ πέρασε από το Αγρίνιο με 3-1. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΝΙΚΗ ΜΠΕΡΕΡΗ μέσω ΚΥΠΕ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία της «Ένωσης». Στο 49′ ο Βράνιες έπιασε μια κεφαλιά αλλά ο Βαρόνε απομάκρυνε πάνω στην γραμμή. Εννέα λεπτά μετά ο Παναιτωλικός μείωσε με τον Νίκο Βέργο και πλέον διεκδικούσε τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου προσπάθησε για το κάτι παραπάνω αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 83ο λεπτό η «Ένωση» ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Ο Τσούμπερ πάσαρε στον Ανσαριφάρντ, αυτός σούταρε, απέκρουσε ο Μελίσσας και ο Ελβετός πήρε το «ριμπάουντ» για να κάνει το 3-1. Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν στο 90ο λεπτό με μια κεφαλιά του Βέργου η οποία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος. Κάπως έτσι η ΑΕΚ επέστρεψε στην 3η θέση φτάνοντας τους δέκα βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα προσφέρει αρκετό χρόνο και ηρεμία στο στρατόπεδο της ομάδας, ενόψει και της διακοπής των εθνικών ομάδων, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

«Τσίμπησε» τον βαθμό στο Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σημαντική ισοπαλία εκτός έδρας για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος απέσπασε στο τελευταίο λεπτό 1-1 από τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική της Super League.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κλωναρίδη στο 6’, αλλά ο ΠΑΣ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μορέιρα στο 90’.

Σημειωτέον, ότι ο Ατρόμητος έμεινε χωρίς νίκη για μία ακόμη αγωνιστική, και μάλιστα ισοφαρίστηκε λίγο πριν τη λήξη τους ματς.

Ο παίκτης του Ατρόμητου Βίκτωρας Κλωναρίδης (Α) και ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα Ροντρίγκο Εραμμούσπε (Δ) διεκδικούν την μπάλα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στην Αθήνα, Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γεωργία Παναγοπούλου μέσω ΚΥΠΕ

Δυνατό ξεκίνημα στο ματς έκανε η ομάδα του Περιστερίου και στο 6ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κλωναρίδη που έκλεψε τη μπάλα από τον Πίρσον και με σουτ νίκησε τον Λοντίγκιν (1-0).

Στο 15ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά σε δεύτερο τέρμα με τον Γκαλβάο που προσπάθησε δύο φορές με σουτ να νικήσει τον Λοντίγκιν χωρίς όμως επιτυχία.  Ο ΠΑΣ απείλησε πρώτη φορά στο 21’ με το τετ α τετ του Περέα που νικήθηκε από τον Πίριτς.

Μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση έχασε ο ΠΑΣ στο 53’ με τον Περέα που δεν μπόρεσε να πλασάρει από πολύ καλή θέση, ενώ στην επόμενη φάση ο Λοντίγκιν απέκρουσε με τα πόδια του γυριστό σουτ του Κλωναρίδη. Ο Νάτσος στο 64΄σούταρε ψηλά άστοχα και στο 70’ ο Λοντίγκιν με εντυπωσιακή επέμβαση σταμάτησε την κεφαλιά του Κλωναρίδη. Στο 72’ ο Πίριτς εντυπωσιακά σταμάτησε το σουτ του Μπρέμερ και στο 88’ ο ΠΑΣ έφτασε στην ισοφάριση. Από πάσα του Μίνα στο δεύτερο δοκάρι ο Μορέιρα πλάσαρε για το 1-1 το οποίο κατακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του VAR, αφού νωρίτερα ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ.

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Η Ελλάδα ξεπέρασε την Τουρκία στη κατάταξη της UEFA μετά και την νίκη του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: