Tραγωδία στη Ρωσία: 16 νεκροί αλεξιπτωτιστές και 7 τραυματίες από συντριβή μεταγωγικού αεροπλάνου [video]

Ερευνες στα συντρίμμια tου ρώσικου αεροσκάφους που συνετρίβη στην περιοχή του Ταταρστάν στη Ρωσία. Photo screenshot via twitter НТВ




Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από την συντριβή μεταγωγικού αεροπλάνου L-410 κοντά σε πόλη στην περιοχή του Ταταρστάν στην Ρωσία.

Το υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων επιβεβαίωσε ότι 23 άνθρωποι επέβαιναν στο αεροπλάνο, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Οι νεκροί ανέρχονται σε 16 και σε 7 οι τραυματίες σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο πηγή των ρωσικών υπηρεσιών εκτάκτων καταστάσεων

Το αεροπλάνο μετέφερε ομάδα αλεξιπτωτιστών, ανακοίνωσε το υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων,

Το αεροπλάνο που συνετρίβη ήταν ένα Let L-410 Turbolet, το οποίο είναι ένα δικινητήριο μεταγωγικό αεροσκάφος μικρών αποστάσεων.

Οι προδιαγραφές ασφάλειας των ρωσικών αερομεταφορών έχουν βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά δυστυχήματα, ιδιαίτερα με παλιά αεροπλάνα σε απομακρυσμένες περιοχές, δεν είναι σπάνια.

Ένα Antonov An-26 μεταγωγικό αεροπλάνο συνετρίβη στην ρωσική Άπω Ανατολή τον περασμένο μήνα στοιχίζοντας τη ζωή σε 6 ανθρώπους.

Επίσης και οι 28 επιβαίνοντες ενός δικινητήριου Antonov An-26 σκοτώθηκαν κατά την συντριβή του στην Καμτσάτκα τον Ιούλιο.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μόσχα, Ρωσία

Χορευτής του Μπαλσόι σκοτώθηκε στην σκηνή στη διάρκεια παράστασης όπερας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: