Premier League: Η Τσέλσι προελαύνει, ενώ Λίβερπουλ και Σίτι έχασαν βαθμούς εντός έδρας [videos]

File Photo Ο κορυφαίος επιθετικός της Λίβερπουλ Μο Σαλάχ EPA/PETER POWELL




Βίοι αντίθετοι για την Τσέλσι από τη μία και τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι από την άλλη στην Premier League, καθώς οι «Μπλε» του Τόμας Τούχελ πέρασαν με νίκη από την έδρα της Νιούκαστλ, ενώ «Κόκκινοι» και «Πολίτες» δεν κατάφεραν να κερδίσουν στα γήπεδά τους.

Η Τσέλσι «καθάρισε» τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο ενάντια στη Νιούκαστλ, περνώντας εύκολα από το «Σαιντ Τζέιμς Παρκ» με 3-0.

Αντιθέτως Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι προσγειώθηκαν απότομα, καθώς αμφότερες έχασαν βαθμούς εντός έδρας. Το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ αναδείχθηκε ισόπαλο στο «Άνφιλντ» με τη Μπράιτον (2-2), ενώ η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα γνώρισε απρόσμενη ήττα από την Κρίσταλ Πάλας με 2-0 στο «Έτιχαντ».

Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι επικράτησε με 3-1 της Μπρέντφορντ και η Σαουθάμπτον «απέδρασε» από το «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» κερδίζοντας τη Γουότφορντ με 1-0.

Προελαύνει η Τσέλσι

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ, παρότι χαράμισε σχεδόν 60 λεπτά δράσης, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους ούσα καταιγιστική.

Ο «δαιμονισμένος» Ρις Τζέιμς άνοιξε το σκορ για τους «μπλε» στο 65′, δώδεκα λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 και ο Ζορζίνιο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 81′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Τσέλσι παραμένει στην πρώτη θέση, πλέον τρεις βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Λίβερπουλ.

Ο Τροσάρ «πάγωσε» το Λίβερπουλ

Οι φιλοξενούμενοι «φρέναραν» τους «Ρεντς», υποχρεώνοντάς τους στην τέταρτη ισοπαλία την εφετινή αγωνιστική περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στο 4′ ο Χέντερσον έκανε το 1-0, με τον Σαντιό Μανέ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ στο 24′, ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Όξλεϊντ–Τσάμπερλεϊν. Ακολούθησε το πανέμορφο τέρμα του Εμουέπου στο 41′ και στο 65′ η ισοφάριση από την αποκάλυψη της αναμέτρησης, του Λεάντρο Τροσάρ για το τελικό 2-2.

Σοκ για τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ»

Οι παίκτες του Πατρίκ Βιεϊρά πέτυχαν σπουδαία νίκη, με τον Γουίλφριντ Ζάχα να είναι ο πρωταγωνιστής.

Αφενός ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα κάτω από τα χέρια του Έντερσον για το 0-1 στο 6’, αφετέρου κέρδισε την αποβολή του απρόσεκτου Εϊμερίκ Λαπόρτ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Το κακό για τη Σίτι ολοκληρώθηκε στο 88’, με τον Κόνορ Γκάλαχερ στην αντεπίθεση να κάνει το τελικό 0-2.

Πρώτη νίκη για τη Μπέρνλι, «διπλό» για τη Σαουθάμπτον

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο για ένα ημίχρονο, η Μπέρνλι επιβλήθηκε 3-1 της Μπρέντφορντ στο «Τερφ Μουρ» πανηγυρίζοντας το πρώτο της εφετινό «τρίποντο».

Χάρη στο υπέροχο πλασέ του Τσε Άνταμς, η Σαουθάμπτον κέρδισε τη Γουότφορντ στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ».

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Μπαρτσελόνα: Η Αλ Σαντ βάζει «εμπόδια» για την απόκτηση του Τσάβι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: