«Ομάδες φοιτητών απειλούν υγειονομικούς ελεγκτές στο ΑΠΘ»: Καταγγελία Κοσμητείας Θετικών Επιστημών – Κλείνει αύριο η σχολή

File photo Σχολή Θετικών Επιστημών. Screenshot via Youtube ATLAS TV Κεντρικής Μακεδονίας




Απειλές και φραστική βία κατά υγειονομικών ελεγκτών καταγγέλλει η Κοσμητεία της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ανακοινώνοντας την αναστολή για αύριο Πέμπτη 14 Οκτωβρίου των εκπαιδευτικών διαδικασιών στο κεντρικό από τα κτίριά της.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Κοσμητεία θέλει με αυτό τον τρόπο να εκφράσει την αντίδρασή της στο ότι, όπως αναφέρει, «παρεμπoδίζεται ο έλεγχος των πιστοποιητικών και βεβαιώσεων στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου της ΣΘΕ με φραστική βία αλλά και με απειλές σωματικής βίας προς τους υγειονομικούς ελεγκτές από συγκεκριμένες ομάδες ατόμων που αυτοπροσδιορίζονται ως σχήματα φοιτητών».

Στο μεταξύ το απόγευμα η Κοσμητεία ενημερώθηκε για την ύπαρξη δεύτερου κρούσματος κορωναϊού στο Τμήμα Μαθηματικών και το βράδυ για ένα κρούσμα στο Τμήμα Βιολογίας. Από την πλευρά των φοιτητικών παρατάξεων στη ΣΘΕ που αντιδρούν στους ελέγχους των πιστοποιητικών διοργανώνεται αύριο κινητοποίηση στην κοσμητεία της σχολής και στο κτίριο διοίκησης.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ούτε αποστάσεις ούτε μέτρα στη Φιλοσοφική Αθηνών: Το αδιαχώρητο σε αμφιθέατρο – Κάθονται ακόμη και στα παράθυρα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: