Μεγάλα ζόρια για τον Ερντογάν: Με την κυρία του και δυο καρότσια στο σουπερ μάρκετ για προπαγάνδα [βίντεο]

File Photo Στιγμιότυπο από παλαίοτερη επίσκψη του ισλαμιστή προέδρου Ερντογάν στο σούπερ μάρκετ για να… αποδείξει ότι δεν υπάρχουν αυξήσεις στα τρόφιμα Image via youtube Show Ana Haber




Τον ισλαμιστή και πάντα λαϊκιστή πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκτός από τα αδιέξοδά του στις σχέσεις με τον Μπάιντεν και τον Πούτιν τον πιέζει κυρίως η δυσφορία της κοινής γνώμης για την ακρίβεια και τις αυξήσεις ρεκόρ.

Η κατάσταση της οικονομίας στην Τουρκία δεν πήγαινε καθόλου καλά εδώ και αρκετούς μήνες με την ισοτιμία της λίρας να σπάει το ένα μετά το άλλο τα αρνητικά ρεκόρ σε σχέση με το δολάριο.

Τώρα όμως με την αύξηση των καυσίμων και κυρίως του φυσικού αερίου η κατάσταση δείχνει πλέον να είναι οριακή. Οι ανατιμήσεις είναι ήδη σημαντικές όπως και οι διαμαρτυρίες πολιτικών του αντιπάλων αλλά και πολιτών.

Έτσι, ο Ερντογάν κατέφυγε σε μια παλιά κλασσική του συνταγή, που όμως πλέον δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι του αποδίδει: Πήρε τη σύζυγό του, αυτή με τα πανάκριβα ρολόγια και τα ρούχα των πολλών χιλιάδων ευρώ και πήγε σε ένα σούπερ μάρκετ όπου μάλιστα γέμισε δυο καρότσια με προμήθειες.

Φέρεται για όλα αυτά να πλήρωσε περίπου 1.000 λίγες και έτσι βγήκε μετά και «διαπίστωσε» ότι δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη ακρίβεια.

Όταν ο Τραμπ …έστειλε τον Ερντογάν: Τον ρώτησε αν είδε την πλέον αντιτουρκική ταινία, Midnight Express!

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: