Υποχρεωτικός εμβολιασμός, όπως το υποχρεωτικό κράνος: Απόλυτος ο καθηγητής Βασιλακόπουλος

File Photo: O καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Photo via skaitv




Σαφής και απόλυτα κατηγορηματικός ο καθηγητής Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ζητά να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά της covid-19.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3, ο καθηγητής πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι απολύτως απαραίτητος για να γλυτώσουμε από την πανδημία μέσα σε 2 μήνες.

Κάλεσε τα κόμματα να τολμήσουν να λάβουν αποφάσεις που θα σώσουν εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές στην Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι αποτελεί πολιτική απόφαση που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να λάβουν τα κόμματα λόγω «πολιτικού κόστους».

Ειδικότερα, δήλωσε ότι θα ήταν εφικτό να σωθεί η συντριπτική πλειοψηφία από τους τουλάχιστον 30 συμπολίτες μας που χάνουν σήμερα καθημερινά τη ζωή τους, σημειώνοντας ότι πέρυσι με αντίστοιχα κρούσματα οι νεκροί ξεπερνούσαν του 100. Ο αριθμός μειώθηκε καθώς έχουν προχωρήσει ο εμβολιασμός.’

Επισήμανε, δε, ότι όπως δεν έχει δικαίωμα ο μοτοσικλετιστής να μην φορά κράνος έτσι θα πρέπει να μην έχει δικαίωμα κανένας να μην εμβολιαστεί.

Παρελάσεις μόνο με μάσκα: Σήμα κινδύνου από Παπαευαγγέλου – Αύξηση 28% επιδημιολογικού φορτίου στη χώρα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: