Διακοπή στον αγώνα Αλβανία-Πολωνία: Οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν μπουκάλια στους παίκτες της Πολωνίας [video-photos]

Photo Παίκτες της Πολωνίας καλύπτουν τα κεφάλια τους καθώς οπαδοί της Αλβανίας ρίχνουν μπουκάλια εναντίον τους κατά τη διάρκεια του αγώνα για τα Προκριματικά του Μουντιάλ 2022, Τίρανα, Αλβανία, 12 Οκτωβρίου 2021. EPA/Malton Dibra μέσω ΚΥΠΕ




Επεισοδιακά εξελίχθηκε η αναμέτρηση Αλβανίας-Πολωνίας, καθώς ο αγώνας διακόπηκε όταν οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας πετούσαν άδεια μπουκάλια από τις εξέδρες στους Πολωνούς που πανηγύριζαν γκολ που πέτυχαν.

Σημειώνεται ότι ο διαιτητής είχε προειδοποιήσει νωρίτερα για τη συμπεριφορά των Αλβανών οπαδών, οι οποίοι είχαν πετάξει πάλι αντικείμενα στην εκτέλεση ενός κόρνερ.

Οι παίκτες της Πολωνίας στο κόρνερ δέχονται αντικείμενα από την αλβανική εξέδρα. EPA/Malton Dibra μέσω ΚΥΠΕ

Ειδικότερα, ο Πολωνός παίκτης του ΠΑΟΚ Κάρολ Σβιντέρσκι άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση της Αλβανίας με την Πολωνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, όμως οι οπαδοί του πέταξαν αντικείμενα κατά τον πανηγυρισμό του και ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα προσωρινά.

Ο Ματέους Κλιχ έβγαλε σέντρα από δεξιά στο 77ο λεπτό και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έπιασε ένα μονοκόμματο πλασέ από διαγώνια και αριστερή θέση, νικώντας τον Ετρίτ Μπερίσα.

Ο Σβιντέρσκι και οι υπόλοιποι Πολωνοί πανηγύρισαν μπροστά στο ένα πέταλο του γηπέδου των Τιράνων και δέχθηκαν βροχή από αντικείμενα. Οι ποδοσφαιριστές έφυγαν προς τη σέντρα, με τον διαιτητή Κλεμάν Τουρπέν να καλεί και τους 22 παίκτες να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο για τα αποδυτήρια.

Οι Αλβανοί οπαδοί στην εξέδρα. EPA/Leszek Szymanski POLAND OUT μέσω ΚΥΠΕ

Ο αγώνας διακόπηκε, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να καθαριστεί το χορτάρι. Ο αγώνας άρχισε κανονικά ύστερα από περίπου 12 λεπτά.

Πληροφορίες από Washington Post / sport24

Γκλομπ και ξύλο στο Γουέμπλεϊ: Συμπλοκές Άγγλων αστυνομικών και Ούγγρων οπαδών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: