Απρέπεια Σιμεόνε: Δεν χαιρέτισε τον Κλοπ, έφυγε τρέχοντας στα αποδυτήρια [video]

O κόουτς της Ατλέτικο Ντιέγκο Σιμεόνε EPA/JUANJO MARTIN




Σε μία απαράδεκτη κίνηση προχώρησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στο φινάλε του αγώνα της Ατλέτικο με την Λίβερπουλ, καθώς έτρεξε αμέσως προς τα αποδυτήρια  και δεν χαιρέτησε τον ομόλογό του της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, γεγονός που σχολιάστηκε, ευλόγως, αρνητικά.

Στις δηλώσεις του πάντως αργότερα στάθηκε στην αποβολή του Αντουάν Γκριεζμάν, για να αιτιολογήσει την ήττα.

«Ο αντίπαλος μπήκε πιο δυνατά και με μεγαλύτερη ένταση στον αγώνα», σχολίασε ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης και πρόσθεσε: «Ο Σαλάχ έκανε 20 μέτρα χωρίς να τον σταματήσει κανείς. Δεν είμαι ευτυχής, δεν είμαι χαρούμενος, γιατί δεν νικήσαμε. Αλλά η ομάδα είναι δυνατή και αυτό φάνηκε. Είναι σπάνιο, μια ομάδα να δημιουργεί τέσσερις καθαρές ευκαιρίες για γκολ στην Λίβερπουλ. Δεν ξέρω εάν αμύνονται συχνά με αυτόν τον τρόπο. Ο Γκριεζμάν τα πήγε πολύ καλά με τον Λεμάρ και με τον Ζοάο Φέλιξ. Ομως άφησε την ομάδα σε μία δύσκολη στιγμή του αγώνα. Η πρόθεση του δεν ήταν κακή, αλλά αυτή ήταν η ερμηνεία του διαιτητή».

Κλοπ: Ο Σάλαχ ήταν καταπληκτικός

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν συνηθίζει να κάνει «ειδικές» δηλώσεις για τους ποδοσφαιριστές του, μετά από αγώνες, όμως για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, έκανε μία εξαίρεση. Ο Αιγύπτιος επιθετικός, σημείωσε δύο γκολ και οδήγησε την Λίβερπουλ σε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League και ο Γερμανός προπονητής, τον «αποθέωσε»:

«Είναι ένας φανταστικός παίκτης. Το αποδεικνύει στο γήπεδο. Σκοράρει υπέροχα γκολ, όχι εύκολα, αλλά βοηθά και πολύ την ομάδα του. Βοηθά αμυντικά και παίζει για την ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος με την έκβαση του παιχνιδιού, θα έπρεπε να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες φάσεις, αλλά είναι δύσκολο όταν… παρκάρουν το λεωφορείο μπροστά από την εστία τους. Ημουν σίγουρος ότι δεν υπήρχε πέναλτι. Είδα την φάση και το είπα αμέσως στον διαιτητή. Παρακολούθησε κι αυτός την φάση και παρά το γεγονός ότι δέχθηκε μεγάλη πίεση, πιστεύω ότι πήρε την σωστή απόφαση».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία 

Νίκη πρεμιέρας για τον Giannis με δαχτυλίδι πρωταθλητή στο χέρι και το όνομά του στη λίστα των 75 θεών του NBA

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: