Αυτή είναι η 24χρονη που «όπλισε» το πιστόλι του Αλεκ Μπάλντουιν: Οι πρώτες φωτογραφίες

To δημοσίευμα της Daily Mail




Οι πρώτες φωτογραφίες της Γκουτιέρεζ Ρηντ, της 24χρονης που «όπλισε» το κινηματογραφικό πιστόλι του Αλεκ Μπάλντουιν είδαν το φως της δημοσιότητας.

Τις δημοσιοποίησε η Daily Mail, η οποία εντόπισε την Ρηντ στο Μπούλχεντ Σίτι της Αριζόνα να βηματίζει εμφανώς ανήσυχη πάνω – κάτω, έξω από το σπίτι της.

Η Ρηντ μιλούσε στο τηλέφωνο, αλλά όταν της ζητήθηκαν δηλώσεις από την βρετανική εφημερίδα, μπήκε ξανά βιαστικά μέσα στο σπίτι της και αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα.

Το δημοσίευμα της Daily Mail

Η Γκουτιέρεζ Ρηντ κατονομάστηκε την Παρασκευή ως το άτομο που «όπλισε» το Colt του Αλεκ Μπάλντουιν που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της διευθύντριας φωτογραφίας της ταινίας, Χαλίνα Χάτσινς.

Η Ρηντ σύμφωνα με πληροφορίες από την παραγωγή που επικαλείται η Mail κατονομάζεται ως βοηθός σκηνικών και «οπλοποιός», επιβλεπόμενη την Σάρα Ζάκρι.

Εμφανίζεται επίσης σε μία φωτογραφία της Χαλίνα Χάτσινς στον λογαριασμό της στο Instagram, μαζί με όλο το προσωπικό της ταινίας, δύο ημέρες πριν από το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με το ένταλμα της αστυνομίας, το όλο τύπου Colt ήταν ένα από τα τρία πιστόλια που είχαν αφεθεί στο τραπέζι από την Γκουτιέρεζ Ρηντ και είδε με τη σειρά του δοθεί στον Μπάλντουιν από τον βοηθό σκηνοθέτη Ντέιβ Χολς που ενημέρωσε τον ηθοποιό ότι πρόκειται για «κρύο όπλο» (περιέχει δηλαδή άσφαιρα πυρά) μη γνωρίζοντας ότι είχε οπλισθεί με πραγματικά πυρομαχικά.

Με πληροφορίες από DailyMail

To ΥοuTube μπλόκαρε τον Μπολσονάρου: Είχε ανεβάσει ψεκασμένο βίντεο που συνέδεε Covid και AIDS…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: