Τεκτονικός σεισμός στην Παρί με Ποτσετίνο: Οι εμίρηδες τον απειλούν δημόσια με απόλυση γιατί έκανε αλλαγή τον Μέσι

Ο προπονητης της Παρί Σεν Ζερμέν Μαουρίτσιο Ποτσετίνο epa09468131 EPA/STEPHANIE LECOCQ




Παλιά του τέχνη κόσκινο. Στον Λιονέλ Μέσι ποτέ δεν άρεσε να γίνεται αλλαγή και πάντοτε το έκανε σαφές με το δικό του τρόπο.

Το όνομα και το ταλέντο του πάντα του επέτρεπαν να είναι το επίκεντρο και όλα να κινούνται γύρω από αυτόν. Έτσι ήταν στην Μπαρτσελόνα, προφανώς έτσι απαιτεί να γίνει και στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ως εκ τούτου η απόφαση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να τον αντικαταστήσει στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Λιόν και μάλιστα χωρίς να έχει τραυματιστεί προκαλεί τεκτονικό σεισμό.

Ο ίδιος ο Μέσι «αρρώστησε» και δεν πήγε στην προπόνηση της Δευτέρας, ενώ μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ που ουσιαστικά έχει την ιδιοκτησία της Παρί Σεν Ζερμεν μέσω του Νασέρ αλ Κελαϊφί απείλησε ανοιχτά τον Ποτσετίνο με απόλυση.

Όταν έγινε η αντικατάσταση του Μέσι με τον Χακίμι, ο Αργεντίνος άσσος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του καθώς αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον προπονητή των Παριζιάνων, κίνηση που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη.

Δεν γνωρίζει κανείς αν υπήρξαν παράπονα του Μέσι στα αφεντικά αλλά η αλήθεια είναι ότι λίγες ώρες μετά το περιστατικό, ο Khalifah Bin Hamad Al.Thani, μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ διατύπωσε μέσω twitter ευθεία απειλή απόλυσης του προπονητή.

«Το Λονδίνο είναι πανέμορφη πόλη κι εσύ το γνωρίζεις» αναφέρει χαρακτηριστικά η λεζάντα της φωτογραφίας που απεικονίζει τον Αργεντινό να… αποχαιρετά.

Είναι προφανές ότι μια σχέση που ξεκινάει έτσι, δεν μπορεί να έχει μεγάλη διάρκεια. Φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο ο Ποτσετίνο θα θελήσει να παραμείνει κυρίαρχος προπονητής ή θα αποδεχθεί την ιδιότυπη «συγκυβέρνηση» με έναν ποδοσφαιριστή, όπως και αν αυτός λέγεται, όσο μεγάλη αξία κι αν έχει.

Ο ίδιος πάντως, όταν ρωτήθηκε για την αλλαγή, μίλησε για το καλό της ομάδας.

Και δεν τον άφησαν να χτυπήσει το πέναλτι και αλλαγή ο Μέσι: Για το καλό της ομάδας, λέει ο Ποτσετίνο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: